Ninković: Trebalo je da pređem u PAOK...!

Mladi fudbaler se požalio da mu je "bivši igrač Partizana" pokvario dogovor sa Solunjanima.

Fudbal 03.02.2016 | 14:00
Ninković: Trebalo je da pređem u PAOK...!

Nikola Ninković (21) emotivno je primio saznanje da je kucnuo čas rastanka sa voljenim klubom.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije prodat je Đenovi šest meseci pre isteka ugovora, dakle, u poslednjem trenutku je Partizan uspeo nešto da zaradi na jednom od najmlađih kapitena u svojoj istoriji.

Izveštači beogradskih sportskih listova sa priprema crno-belih na Kipru ističu da je popularni "Džigi" odbio ponudu Napolija da na leto kao slobodan igrač dođe na San Paolo.

"Odbio sam da bi klub uzeo novac od mene, ali i da ne bih sedeo četiri meseca bez utakmica. Nisam tako želeo da odem. Na sreću, našla se druga opcija... Ovaj trenutak je morao da dođe i najteži je u mojoj karijeri. Ceo život sam u Partizanu, ostaću srcem uz njega, ali vreme je da idem. Ostvario sam deo sna, sve ostalo će biti dokazivanje", rekao je Ninković, a prenosi "Sport".

On je još početkom zimskog prelaznog roka imao ponudu PAOK-a.

"Bio je 90 odsto dogovoren transfer u naš bratski klub, međutim, bivši igrač Partizana - ne Vlada Ivić - rekao je o meni sve najgore i transfer je propao".

Navodno, reč je o Zvonimiru Vukiću, koji je pred kraj karijere igrao za Solunjane i proletos bio ozbiljan kandidat za sportskog direktora.

"Taj isti se pitao i za dovođenje trenera tamo, pa je umesto Srbina predložio nekog svoga, koga su navijači pre dva dana jurili da ga linčuju. Neka mu je na čast, ne znam šta sam mu to loše učinio", ogorčeno je pričao Ninković, koji će do kraja sezone na pozajmicu igrati za Kjevo iz Verone.

U nedelju se u grčkim medijima pojavila vest da će PAOK postaviti Vladimira Ivića za novog šefa stručnog štaba, ali je Hrvat Igor Tudor, uprkos seriji loših rezultata u poslednje vreme (poraz i tri remija, za četvrto mesto na tabeli), dobio još jednu šansu.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev zahvalio se Ninkoviću na saradnji i naglasio da je svojim potezima potvrdio koliko voli klub.

"Odužio se koliko je mogao, učinio je veliko delo. Odrekao se ozbiljnog novca koji mu je klub dugovao, a uz to odbio da potpiše ugovor koji bi važio od leta. Želeo je da ode tako da i Partizan zaradi, a svedoci smo da jedna druga porodica sve čini da ne dođe do toga", aludirao je Iliev na "slučaj Živković".

"Možda smo svi, u igračkom smislu, očekivali više od Nikole, njegov potencijal je neograničen. Potrebno mu je novo iskustvo i izazov".

Komentari / 0

Ostavite komentar