Čelsi vidi spas u Marku Hjuzu?!

Dijega Simeonea i Masimilijana Alegrija će biti teško nagovoriti da napuste sadašnje klubove, pa bi Čelsi menadžera za budućnost mogao da nađe u Marku Hjuzu.

Fudbal 29.01.2016 | 13:20
Čelsi vidi spas u Marku Hjuzu?!

Kako prenosi britanski Gardijan, unutar uprave engleskog kluba se vode razgovori o tome ko bi mogao da postane stalni šef stručnog štaba, s obzirom na to da je Gus Hidink samo privremeno preuzeo klupu “Plavaca“, posle odlaska Žozea Murinja.

Pojedine struje u klubu, navodno, zagovaraju dovođenje sadašnjih trenera Atletiko Madrida i Juventusa, a kao moguća meta pominje se i selektor Italije Antonio Konte.

Ipak, iako bi Simeone bio gotovo idealna ličnost za oživljavanje sistema koji je pokušao da uspostavi Murinjo, malo je verovatno da će se on odlučiti na seobu iz Madrida, gde ima status božanstva i siguran ugovor do 2020. godine.

Pominjanje imena Marka Hjuza deluje pomalo iznenađujuće, pošto je poslednji ozbiljan angažman imao u Mančester Sitiju pre sedam godina, a potom se kratko zadržavao u Fulamu, KPR i Stouku.

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda je upravo ekipu Stouka doveo do istorijskog plasmana u polufinale kupa, a zbog promene načina igre i uspostavljanja sistema koji iz godine u godinu donosi dobre rezultate nedavno je dobio produženje ugovora do 2019. godine.

Ime Masimilijana Alegrija se takođe može čuti na Stamford Bridžu, ali je njegov angažman veoma malo verovatan, s obzirom na to da je već viđen na klupi reprezentacije Italije, ukoliko Antoniju Konteu ne bude produžen ugovor.

Upravo je bivši fudbaler i trener Juventusa možda i jedini ozbiljan protivkandidat Hjuzu, međutim pitanje je da li je Roman Abramovič spreman na kocku, pošto Italijan nije radio trenerski posao van svoje zemlje.

Komentari / 0

Ostavite komentar