Kladionice: Vučić opet premijer - SNS 47,3%

Na 1.000 dinara uloženih na to da će Vučić biti predsednik Vlade dobitak samo 1.010 dinara!

Srbija 25.01.2016 | 08:37
Kladionice: Vučić opet premijer - SNS 47,3%

Lider SNS Aleksandar Vučić ima stoprocentnu šansu da i posle prolećnih vanrednih parlamentarnih izbora bude predsednik Vlade Srbije, prognoziraju srpski kladioničari! Na prvoj predizbornoj listi sa kvotama koju je objavila kladionica "Meridijan" ponuđena kvota na opkladu da će Vučić opet biti premijer je samo 1,01, što znači da na 1.000 dinara uloženih na njegovu pobedu možete zaraditi samo 1.010 dinara!

Takođe, ova kladionica procenjuje da će naprednjaci osvojiti oko 47,3 odsto glasova, pošto su opkladu ponudili na toj granici. Kvota na opkladu "više od 47,3 odsto" i na opkladu "manje od 47,3 odsto" je identična i iznosi 1,85. Dakle, na uloženih 1.000 dinara možete dobiti 1.850 dinara.

Svi ostali izborni ishodi, prema mišljenju iskusnih kladioničara, gotovo su nemogući, pa je tako kvota na opkladu "novi premijer će biti Pajtić" čak 40, dok je čak 1.000 na Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Nenada Čanka, Nenada Popovića ili Vuka Draškovića! Dakle, uložite 1.000 dinara - dobijete milion!

Kada je reč o novom pokrajinskom premijeru, najmanje kvote (a samim tim i najveće šanse, prim. ur.) daju se na Igora Mirovića (1,80), Ištvana Pastora (3,50) i Maju Gojković (4,00). Šanse da Pajtić ostane pokrajinski premijer su gotovo nikakve, pošto kladioničari na lidera DS nude kvotu od čak 15!

Istraživač Miroslav Šutić ističe da su imena u ovoj izbornoj prognozi pomalo "nabacana"...

"Kvote nisu zasnovane na realnim, već proizvoljnim procenama. Ovde je više reč o bizarnoj zabavi za narod...", smatra Šutić.

Sa njim je saglasan i direktor "Faktor plusa" Vladimir Pejić:

"U jednom delu kladionice prate istraživanja, ali postoji i dosta nagađanja. Klađenje na političare je isto kao i za utakmice, nikad ne znate ko će dobiti crveni karton, a ko biti najbolji igrač", zaključuje Pejić.

Tasovac jedini ministar-autsajder

Ako je verovati kladionici, Ivica Dačić, Nebojša Stefanović i Vanja Udovičić zadržaće svoje ministarske fotelje u Nemanjinoj, dok je Ivan Tasovac kao ministar kulture dobio ozbiljnog konkurenta u dramskom piscu i savetniku predsednika Srbije Radoslavu Laletu Pavloviću. Tako je kvota na Tasovca 3,50, a na Pavlovića samo 2,50.

Sasvim je zanimljivo da se kao jedan od "kandidata" za mesto ministra kulture i informisanja navodi i naš glavni urednik Dragan j. Vučićević, na koga je ponuđena kvota od čak 50!

Izvor: Informer

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hmhm

25.01.2016 07:44

Mozda pobjedi a mozda izgubi ako pobjedi slijedi prodaja telekoma isto radi ko Milorad i krece pljacka kriminal i korupcija .

ODGOVORITE
Name

Михаили Микић

25.01.2016 10:47

Зависи од гласача да ли ће Вучић изгубити или добити на изборима. Свако је ковач своје среће па тско исто и грађани СРБије!