ABA - Cibona pred Partizan: Vruće srce i hladna glava!

Zagrepčani motivisani za borbu protiv crno-belih. "Idemo po pobedu", kaže Ante Žižić. "Verovatno će i dvorana biti puna", poručuje trener Mulaomerović.

Košarka 10.01.2016 | 11:00
ABA - Cibona pred Partizan: Vruće srce i hladna glava!

Dok je Partizan dovodio novog trenera, Aleksandra Džikića, kao i novog Amerikanca, Darela Vilijamsa, i Cibona je prolazila kroz promene, jer su je napustili Marko Jagodić Kuridža, pa Ivica Zubac.

Posle navedenih promena u oba tabora, na redu je međusobni duel dva nekadašnja šampiona Evrope, a sada vicešampiona svojih zemalja, zakazan za nedelju u 19.00 časova. Poruka Zagrepčana uoči gostovanja u Beogradu je kratka: "Dolazimo po trijumf!"

"U Beograd idemo po pobedu kao i svaku drugu utakmicu. Čeka nas težak zadatak jer je Partizanu to teška utakmica i sigurno nas čeka pun Pionir. Psihološki smo jako čvrsti i idemo tražiti svoju šansu", rekao je u najavi utakmice mladi Ante Žižić.

U ekspediciji "Cibosa" biće i iskusni dvojac Andrija Žižić - Jasmin Hukić. Ekipu će predvoditi mladi trener Damir Mulaomerović.

"U Partizanu je došlo do promene trenera, a siguran sam da će svojim treneskim kvalitetom Džikić probati napraviti neke promene. Potpisali su još jednog igrača, tako da nas čeka teška utakmica. Mi smo spremni, imali smo dva dana da se pripremimo i da probamo da pobedimo. Imamo jednu dobru atmosferu i dobar niz, pa je meni u interesu da odigramo jednu dobru utakmicu", rekao je trener "Vukova".

"Biće vruće srce, hladna glava i odigraćemo najbolje što budemo mogli. Verovatno će i dvorana biti puna nakon njihove situacije u kojoj se nalaze. Dosta je zanimljiva borba za opstanak", podvukao je Mulaomerović.

Partizanov (6-12) cilj je jasan, jer mu je pobeda neophodna posle četiri uzastopna poraza i pada na deobu poslednjeg mesta tabele. Cibona ima dva trijumfa više (8-10) i zauzima sedmo mesto.

Komentari / 0

Ostavite komentar