"Dvije lijeve" i zvanično otišle iz Partizana!

Bivši igrač Partizana Petar Grbić potpisao troipogodišnji ugovor sa turskim prvoligašem i odabrao opremu sa brojem legendarnog kapitena crno-belih Saše Ilića.

Fudbal 09.01.2016 | 11:20
"Dvije lijeve" i zvanično otišle iz Partizana!

Petar Grbić karijeru nastavlja u Turskoj. Bivši napadač Partizana novi je član Ahisara.

"Kao da me je Bog pogledao na Badnji dan. Presrećan sam. Ahisar nije toliko veliki klub kao Partizan, ali je stabilan i organizovan. I hit je u Turskoj! Na prvi pogled reč je o dobroj ekipi u kojoj vlada familijarna atmosfera - dočekali su me kao da se znamo sto godina", ispiričao je za "Sportski žurnal" Petar Grbić.

Crnogorac je potpisao troipogodišnji ugovor sa klubom koji je trenutno na deobi petog i šestog mesta u turskom šampionatu. U novoj sredini dočekao ga je bivši saigrač Milan Lukač.

Iz Partizana nosi lepe uspomene.

"Proveo sam dve i po prelepe godine u Humskoj. Hvala Upravi koja nije pravila problem oko obeštećenja, ali i navijačima, naravno. Svako želi da igra u velikom klubu, a meni se to ostvarilo. Možda sam mogao da ostavim i veći trag u Partizanu, ali 97 odigranih utakmica nije mala stvar. Želim crno-belima sve najbolje, a Ivan Tomić i Ivica Iliev 'znaju znanje'", dodao je Lukač na čijem će obeštećenju Partizan inkasirati 120.000 evra.

Grbić je u Partizanu sarađivao sa četiri trenera, ali je jednog posebno istakao.

"Hvala Marku Nikoliću kao jedinom stručnjaku koji me je ispoštovao", naglasio je Grbić, kojeg su dok je nosio crno-beli dres trenirali i Vuk Rašović, Zoran Milinković i Ljubinko Drulović.

22 zbog kapitena
Petar Grbić će u Ahisaru nositi dres sa brojem 22. "Odabrao sam taj broj zbog Saleta Ilića, naravno. Jednog od prijatelja za ceo život koji sam stekao u Partizanu uz Stefana babovića, Miroslava Vulićevića, Lukača... Broj 14 je bio zauzet, pa sam odabrao 22", rekao je Grbić, koji će u prvo vreme živeti kod Milana Lukača.

Komentari / 0

Ostavite komentar