Šta će biti sa Mitrom?! Njukasl dovodi Lakazeta?!

Njukasl poslao zvaničnu ponudu za najboljeg strelca Francuske! Svrakama barem novac nikada nije bio problem...

 

Fudbal 08.01.2016 | 12:00
Šta će biti sa Mitrom?! Njukasl dovodi Lakazeta?!

U Njukaslu sve po starom! Novac nikada nije bio problem, ali rezultata već godinama nema pa nema, uprkos silnim uloženim milionima. Svrake su i prošlog leta strovalile ogromne sume u pojačanja, a opet se bore za opstanak.

Stiv Meklaren će i ovog januara duboko zavući ruku u klupsku kasu. Plan Njukasla je da angažuje najboljeg napadača francuskog šampionata Aleksandra Lakazeta i u tom cilju već je poslata zvanična ponuda Lionu teška 25.000.000 evra, piše ugledni L'Ekip.

Prošle sezone Lakazet je na 33 utakmice Lige 1 postigao 27 golova i privukao pažnju gotovo svih bogatih klubova sa Ostrva, ali cifra od 50.000.000 evra, koliko su zacepile glavešine sa Žerlana, unapred je odredila sudbinu 24-godišnjeg napadača. Francuz ove sezone ne igra na istom nivou i toga su svesni u Njukaslu, pa su pokušali sa značajno slabijom ponudom.

Ono što može da predtavlja najveći problem u realizaciji posla jeste činjenica da Lakazet želi da igra Ligu šampiona, kao njegova izjava da u januaru ne namerava da menja sredinu.

Bilo kako bilo, i sam nagoveštaj transfera nikako ne ide u prilog našem Aleksandru Mitroviću. Meklaren očigledno traži ubojitijeg špica na čije golove može u svakom trenutku da računa, a dolazak Lakazeta bi svakako značajno uticao na minutažu mladog srpskog golgetera čiji učinak za sada u Premijer ligi ne opravdava uložena sredstva.

Ono što može da teši Mitrovića jeste činjenica da brzonogi francuski reprezentativac jako uspešeno može da igra i krilnog napadača.

Komentari / 0

Ostavite komentar