Grujić: Liverpul? Ne smijem ništa da pričam...

Fudbaler Crvene zvezde otkrio je samo da postoji interesovanje engleskog kluba i ni slovo više.

Fudbal 19.12.2015 | 16:40
Grujić: Liverpul? Ne smijem ništa da pričam...

Marko Grujić je u žiži domaće javnosti poslednjih dana, jer je Liverpul otvoreno pokazano interesovanje za njegove usluge.

Mladi fudbaler priznaje da mu to sve prija, ali da pokušava da ostane skoncentrisan na obaveze u Zvezdi.

"Teško je igrati kada te se toliko priča o transferu, ali moj posao je da igram fudbal. Fokusiran sam na obaveze, razmotriću ponude i videti gde mogu najviše da napredujem. Liverpul me prati, ali o tome se bave ljudi iz kluba i moj agent. Oni mi prenose te stvari", rekao je Grujić.

Priča o tome da li ga je menadžer Liverpula Jirgen Klop lično kontaktirao je ostala tajna.

"To ne smem da otkrijem", rekao je Grujić.

On je jedan od najzaslužijih što su crveno-beli jesenji deo šampionata završili na prvom mestu sa velikom bodovnom prednošću.

"Ostvarili smo izuzetno važnu razliku već u prvom delu sezone. Niko na početku nije ni sanjao da možemo da napravimo takav 'bum', posebno kada se pogleda kako smo krenuli i rano ispali iz Evrope. Kasnije se sve poklopilo i pružali smo igre kakve od nas svi očekuju. Igraćemo na gol više i na proleće".

Grujić kaže da mu je želja da zaigra u Ligi šampiona.

"Plasman u Ligu šampiona i nastup u tom takmičenju pred publikom na našem stadionu je nešto o čemu sam oduvek maštao. Nadam se da ću to uspeti da ostvarim. Igramo jednu od najuspešnijih sezona što se tiče domaćeg takmičenja, a naredni nivo je Evropa", poručio je Grujić i dodao da je atmosfera u timu odlična.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vladimir Erić

19.12.2015 15:51

Nemoj ići Grujiću u Liverpulu Zvezda bi pukla

ODGOVORITE