Moraće, izgleda, da ga smijene!

Trener Rome izjavio je posle ispadanja iz Kupa Italije da neće podnijeti ostavku i da će se "boriti do smrti".

Fudbal 17.12.2015 | 21:30
Moraće, izgleda, da ga smijene!

Roma pod vođstvom Rudija Garsije bilježi neuspjeh za neuspjehom. Čak i kada ekipa ispuni neki cilj, kao što je plasman u osminu finala Lige šampiona, to uradi na "mala vrata" (0:0 protiv BATE Borisova).

Iako je nastupila u jakom sastavu, "vučica" je u srijedu popodne eliminisana iz Kupa Italije, izgubivši kao domaćin od drugoligaša Specije - 0:0, poslije penal serije 2:4.

"Ovo je zaista neuspjeh. Nije normalno da nam se ovo dogodi", priznao je trener Rudi Garsija, koji se od ranije nalazi pod pritiskom zbog nekoliko kikseva u Seriji A, mada zaostatak za vodećim Interom nije preveliki (sedam bodova).

"Vidi se da su neki igrači izgubili samopouzdanje i da ne preuzimaju nikakav rizik, samo dodaju loptu na stranu ili unazad. Ne mogu da vjerujem da Speciji nismo dali gol za 120 minuta igre", otvoreno je kritikovao francuski stručnjak.

Garsija je na pitanje novinara odgovorio da nema namjeru da podnese ostavku.

"Neću odustati. Ostaću i boriću se do smrti. Razgovaraću sa igračima, moraju biti svjesni da ako sumnjaju u sebe, ne možemo ništa da uradimo. Moramo da se suočimo sa ovom olujom, da pokažemo karakter, ponos i sve ostalo što je potrebno da bismo igrali bolje i imali bolje rezultate".

Roma je bez pobjede u svim takmičenjima od gradskog derbija protiv Lacija 8. novembra. Posljednja tri njena meča (BATE Borisov, Napoli, Specija) završena su bez golova!

U četvrtfinale Kupa nije se plasirala ni Fiorentina, koja je takođe kao domaćin poražena od Karpija - 0:1.

Komentari / 0

Ostavite komentar