SLS: Zvezda lako kroz Ivanjicu, remi Vojvodine...

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Javor u gostima sa 3:0 (1:0) u meču 22. kola Superlige Srbije, poslednjem u jesenjem delu šampionata. Fudbaleri Jagodine i Radnika iz Surdulice ostvarili su pobede protiv Rada, odnosno niškog Radničkog, u utakmicama 22. kola Superlige Srbije.

Fudbal 16.12.2015 | 17:20
SLS: Zvezda lako kroz Ivanjicu, remi Vojvodine...

To je bio 19. uzastopni trijumf crveno-belih, do kojeg su došli možda i lakše nego što se očekivalo, pošto su na početku oba poluvremena postigli po gol i tako rešili pitanje pobednika.

Već u petom minutu Vijeira je izvrsnim solo prodorom prevario odbranu Ivanjičana i doveo svoj tim u vođstvo, a u 56. minutu prednost je duplirao Srđan Plavšić – udarac Vijeire odbranio je golman Đogatović, a Plavšić je odbitak sproveo u mrežu.

Vijeira je imao udela i u trećem pogotku gostiju – asistirao je u 70. minutu Kataiju, koji je obišao golmana i rutinski plasirao loptu u mrežu.

Zvezda je na ovom meču bila bez suspendovanog trenera Božovića, ali je ipak ostvarila laku pobedu s obzirom na to da je Javor sve šanse stvorio u trenucima kada je pobednik već bio odlučen.

Fudbaleri Jagodine i Radnika iz Surdulice ostvarili su pobede protiv Rada, odnosno niškog Radničkog, u utakmicama 22. kola Superlige Srbije.

Jagodina je do prve pobede na svom terenu ove sezone došla golom Mileta Savkovića, dok je Radnik slavio pogocima dvojice Stojanovića – Slaviše i Filipa.

Novi Pazar je prekinuo niz od četiri pobede Vojvodine u domaćem šampionatu od dolaska Nenada Lalatovića. Novosađani su vodili golom Mirka Ivanića, ali je bod domaćem timu doneo bivši Partizanov đak i nekada veliki talenat Amer Osmanagić.

Golova nije bilo jedino na utakmici u Lučanima, gde je Mladost igrala sa OFK Beogradom.

Superliga, 22. kolo:

Jagodina - Rad 1:0
Savković 6
Mladost Lučani – OFK Beograd 0:0
Novi Pazar – Vojvodina 1:1
Osmanagić 61 - Ivanić 10
Radnik – Radnički Niš 2:1
S. Stojanović 5, F. Stojanović 73 - Đuričković 41
Javor - Zvezda 0:3
Vijeira 5, Plavšić 56, Katai 70

od 17.00:
Partizan – Borac
Čukarički – Voždovac
Metalac – Spartak

Tabela: Crvena zvezda 62 boda, Borac 37, Čukarički 36, Vojvodina 35, Partizan 33, Radnički Niš 32, Javor 30, Mladost 30, Voždovac 28, Radnik 27, Novi Pazar 24, Metalac 22, OFK Beograd 19, Jagodina 19, Rad 16, Spartak 15 (-2).

Komentari / 0

Ostavite komentar