Јordanac pokušao da obori avion!

Prava drama se odigrala danas na letu iz Frankfurta za Beograd. Američki državljanin sa imenom Laken, koji je poreklom iz Jordana, pokušao je da tokom leta otvori vrata i sruši avion Lufthanze, saznaje Kurir.

Region 06.12.2015 | 14:22
Јordanac pokušao da obori avion!

U avionu su, između ostalih, bili i igrači rukometnog kluba "Vojvodina".

"Laken je želeo da otvorio vrata i izazove haos. Sve vreme je govorio kako je izgubio razum i da želi da svi odemo kod Alaha. Situacija je bila napeta. Nesreća je, srećom, sprečena. Lakena su obuzdali igrači rukometnog kluba "Vojvodina" i avion je bezbedno sleteo u Beograd", priča izvor Kurira.

Predsednik Rukometnog kluba Vojvodine Milan Đukić rekao je za RTV da je putnik, koji je izazvao problem izgledao sumnjivo još prilikom ukrcavanja, a negde na sredini leta pokušao je da otvori vrata kabine.

Putnik je potom smešten u biznis klasu, do kraja leta nije pravio probleme, a čuvali su ga Mirković i Rastvorcev. Avion je bezbedno sleteo u 12 i 45, a ostali putnici saznali su za incident tek nakon što im je to na aerodromu saopštila policija.

Rukometaši Vojvodine vraćali su se sa gostovanja u Portu, gde su u subotu igrali utakmicu Lige šampiona.

Po slijetanju, policija je ušla u avion i izvela problematičnog putnika iz aviona, kojeg je odmah potom prebacila u Policijsku upravu Beograda, gdje je u toku njegovo saslušanje.

Izvor: Kurir/Telegraf

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

KOLE

06.12.2015 13:25

Terorista!!

ODGOVORITE
Name

dragan

06.12.2015 13:28

Nije mi jasno šta znači ovo "problematični Јordanac". Ako je pokušao da obori avion otvaranjem vrata onda nije problematičan nego je terorista.

ODGOVORITE
Name

Ilija Graovac

06.12.2015 13:37

I sad ce kretena pustiti, dobro je Putin reko, hoce da idu kod Alaha, ja cu ih poslati tamo.

ODGOVORITE
Name

don Kihot

06.12.2015 13:55

Jedino se bre srbi mogu izboriti protiv ovog svetskog zla...svaka čast majstori,sad tražite od Lufthanse neka vam bude sponzor .

ODGOVORITE