L’Ekip: Benzema ne ide na EURO!

Napadač madridskog Reala Karim Benzema najverovatnije neće biti u timu Francuske za Evropsko prvenstvo naredne godine, prenosi “L’Ekip”.

Fudbal 30.11.2015 | 10:00
L’Ekip: Benzema ne ide na EURO!

Benzema je nedavno uhapšen jer je navodno ucenjivao saigrača iz reprezentacije Metjua Valbuenu snimkom seksa između njega i neimenovane devojke. U optužnici, po kojoj Benzemi preti do pet godina zatvora, navodi se da postoji osnovana sumnja da je Benzema jedan od organizatora cele akcije.

Prvo je pariski radio “Evropa” objavio deo telefonskog razgovora između Benzeme i jednog od ucenjivača, izvesnog Zenatija, za kojeg se kasnije otkrilo da mu je drug iz detinjstva. “L’Ekip” je potom objavio kompletan razgovor u kojem se otkrivaju neverovatni detalji.

“L’Ekip” je priču o Benzemi i Valbueni stavio na naslovnu stranu subotnjeg izdanja. U tekstu se ističe da će sudski proces protiv napadača ‘kraljevskog kluba’ potrajati i da zbog toga postoji moralna obaveza selektora da Benzemu ne uvrsti u tim za šampionat čiji će domaćin biti Francuska. Takođe, Valbuenino mesto je pod znakom pitanja, ali je na Didijeu Dešanu ta odluka.

“Poslednje izjave Valbuena i ceo sudski proces dovode do toga da je Benzemin povratak u tim Francuske neizvestan. Uz to, i Valbuenina reprezentativna budućnost je takođe pod sumnjom”, ističe “L’Ekip”.

Valbuena je u intervjuu za “L’Mond” rekao da je razočaran Benzeminim ponašanjem, dok advokati fudbalera Reala tvrde da je njihov klijent nevin.

Komentari / 0

Ostavite komentar