Triput ljubi one koji ne znaju srpske običaje!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Zagrebu da će u bilateralnu posetu Hrvatskoj verovatno doći na proleće.

Srbija 25.11.2015 | 22:42
Triput ljubi one koji ne znaju srpske običaje!

"Računam da bi to mogao da bude februar ili mart, ako ne bude vanrednih izbora, što mislim da nije dobro za Hrvatsku", rekao je Nikolić novinarima po završetku samita Procesa Brdo - Brioni.

Na pitanje novinara da li ga je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala u posetu Zagrebu, Nikolić je rekao da se u utorak uveče na kratko sastao sa njom i da mu je rekla da će za Božić ići na Kosovo da poseti hrvatske vojnike.

“Rekla je i da bi me odmah pozvala, ali da čeka da se konstituiše hrvatska vlada”, dodao je Nikolić.

Upitan da li se Grabar - Kitarović naljutila zbog toga što ju je dolazeći na samit poljubio tri puta, Nikolić je rekao da je to njegov običaj.

"Sada je i ona upoznala srpski običaj kao što je prethodno imao priliku i bivši predsednik Ivo Josipović. Volim da one koji ne poznaju naše običaje poljubim tri puta i ne vidim u tome ništa loše", dodao je.

Nikolić je novinarima preneo da se tokom samita sastao i sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom koji mu je rekao da SAD podržavaju Srbiju u njenim naporima da sprovede reforme, kao i u težnji da postane punopravni član EU.

Prema Nikolićevim rečima, Bajden je pohavlio Srbiju i zbog pozitivnog odnosa prema migrantskoj krizi i doprinosa miru i stabilnosti u regionu.

Nikolić je ocenio da je samit Procesa Brdo - Brioni protekao u prijateljskom i dobrom tonu, ali da, kako je dodao, uvek ima varnica između njega i predsednice Kosova Atifete Jahaga jer, kao i drugi predstavnici Kosova, o Kosovu uobičajeno govori kao o državi.

Izvor: Beta

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Sreto

26.11.2015 00:26

Dobro je ovaj Nikolaj( Nikolić) prošao.Mogla mu je šamar opaliti.

ODGOVORITE
Name

re sreto

26.11.2015 07:59

Pa to je Toma kazandžija, " fakultetski" obrazovan čovek.

Name

VRS RVI

26.11.2015 02:03

Glupog li posta.Šta je napavio korisno sa takvim potezom? Ne znam kada su novi predsjednički izbori u Srbiji. Predsjednik države treba da se bavi ozbiljnim stvarima a ne ovakvim glupostima.

ODGOVORITE
Name

Fenix

26.11.2015 08:02

Nije to zbog obicaja nego mu se svidja.Poljubio di je 100 puta.Vidi kako je gleda.

ODGOVORITE
Name

Ранко75

28.11.2015 00:01

Нисам примијетио да је Колинди натовки било мрско него ....

ODGOVORITE