Prlainović: Dugujem mnogo Partizanu…!

On je uz Pro Reko najbitniji klub u svetu vaterpola! “Partizan najveću utakmicu igra ove sezone, ali van bazena” ističe Filip Filipović.

Ostali sportovi 11.11.2015 | 11:40
Prlainović: Dugujem mnogo Partizanu…!

Partizan gostuje Pro Reku u sredu od 19.15 sati, a to će biti prilika za Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića i Dušana Mandića da se suoče sa svojim bivšim klubom. Andrija Prlainović ističe da mnogo duguje crno-belima.
“Za mene će to biti poseban meč. Proveo sam pet godina u tom klubu kome dugujem mnogo. Tamo sam odrastao i kao čovek i kao igrač. Osvojio sam toliko toga. Bilo je jako lepo, stekao sam prijatelje za ceo život tamo. Da budem iskren osećam se pomalo tužno jer ne volim da gledam Partizan koji nije kompetitivan u Ligi šampiona. To je, uz Pro Reko, najbitniji klub u svetu vaterpola”, rekao je Prlainović, a prenosi sajt Telenord.it.

Prlainović je dodao da se našalio s Vladimirom Vujasinovićem kada je video da je najbrži u bazenu.
“Pitao sam ga da li i on igra protiv nas. U veoma je dobroj formi. Nasmejao se na tu šalu. Mislim da sam imao mnogo sreće da igram sa njim u timu. Jedan je od najvećih igrača u istoriji vaterpola”, rekao je Prlainović.

Njegov saigrač Filip Filipović takođe ističe lošu finansijsku situaciju u Partizanu.
"Daleko je Partizan od onog puta kojim je mleo sve pred sobom, pogotovo kada sam otišao iz kluba. Momci su imali sve sjajne sezone. Ni posle osvajanja Evropske titule, klub nije našao način da se finansijski obezbedi, vrati dugove, reguliše obaveze prema bivšim i tadašnjim igračima. Danas nijedan od njih nije više član ekipe. Mislim da najveću utakmicu Partizan igra ove sezone, ali ne u bazenu. To je borba za opstanak. Ne u Ligi šampiona, ne u prvenstvu, već za opstanak i dalje postojanje", istakao je Filipović.

Komentari / 0

Ostavite komentar