ŠPA: "Petarda" Valensije u Vigu, Eibar siguran...!

Fudbaleri Valensije pobedili su u gostima Seltu sa ubedljivih 5:1 (2:1) u utakmici 11. kola španske Primere.

Fudbal 08.11.2015 | 09:40
ŠPA: "Petarda" Valensije u Vigu, Eibar siguran...!

Valensija je, posle 11 odigranih kola, šesta na tabeli sa 18 bodova, dok je Selta treća sa tri boda više.

Seriju golova Valensije otvorio je Pako Alkaser u 13. minutu, izjadnačio je Augusto Fernandes desetak minuta kasnije, ali je u poslednjem minutu prvog poluvremena mrežu Selte pogodio i Danijel Pareho.

Na 3:1 svojim drugim golom na utakmici povisio je Pako u 46. minutu, a potom se po drugi put se u strelce upisao i Pareho u 64. minutu. Konačan rezultat postavio je Škodran Mustafi u 79. minutu.

Srpski fudbaleri Nemanja Radoja i Dejan Dražić su u igru za poražen tim ušli u drugom poluvremenu. Radoja je igrao od 67. minuta, a Dražić u poslednjih destak.

Fudbaleri Levantea i Depotiva odigrali su 1:1. Gosti iz La Korunje poveli su u 22. minutu preko Peresa, a bod svom timu doneo je Kamarasa u 53. Levanteu je ovo prvi bod posle tri uzastopna poraza, pa je i dalje na dnu tabele sa sedam bodova, dok je Deportivo na osmom mestu sa 15.

Fudbaleri Eibara savladali su kod kuće ekipu Hetafea sa 3:1, dok je Rajo Valjekano nadigrao Granadu - 2:1. Eibar, mali klub iz istoimenog grada u Baskiji, nastavio je niz uspeha ove sezone i petom pobedom preuzeo šesto mesto na tabeli sa samo pet bodova zaostatka za vodećima Real Madridom i Barselonom, koji imaju utakmicu manje.

Rajo Valjekano je ostvario veoma značajan uspeh trijumfom protiv direktnog konkurenta za opstanak, iako je od 19. minuta igrao sa desetoricom, a Granadu je ostavio u zoni ispadanja.

Primera, 11. kolo:
Petak:
Las Palmas – Sosijedad 2:0
Subota:
Selta – Valensija 1:5
Levante – Deportivo 1:1
Eibar – Hetafe 3:1
Rajo Valjekao – Granada 2:1
Malaga – Betis 0:1

Nedelja:
12.00 Bilbao – Espanjol
16.00 Barselona – Viljareal
18.15 Ateltiko – Hihon
20.30 Sevilja – Real Madrid

Komentari / 0

Ostavite komentar