Lukina maćeha: Divac Snežana tvrdi da joj se Luka javlja u snovima

Četiri meseca nakon pogibije Luke Jovanovića (21), s kojim, kako je tvrdila, nema nikakve veze, Snežana Divac je posetila njegovu porodicu.

Srbija 07.11.2015 | 21:51
Lukina maćeha: Divac Snežana tvrdi da joj se Luka javlja u snovima

Nakon što je Bojan Jovanović, otac nesrećnog mladića, pre neko veče u emisiji “Život priča”, koju vodi Tatjana Vojtehovski na TV „Prva“, podelio s javnošću informaciju da je supruga Vlada Divca želela da razgovara sa njim, više detalja o toj poseti za „Blic“ je ispričala njegova supruga Sanja. Ona je naime, bila ta koja se srela sa Snežanom Divac, koja je preko zajedničke poznanice tražila susret.

"Bilo je to sredinom novembra, četiri meseca nakon Lukine smrti. Zajednička poznanica me je obavestila da Snežana Divac želi da nešto prenese Lukinom ocu. Tih dana Bojan je bio psihički loše, pa sam rekla da se Snežana meni javi da se Bojan ne bi dodatno uznemiravao. Ubrzo me je pozvala i najavila dolazak u salon", tvrdi Sanja Jovanović.

Poziv za susret je, kako kaže, odmah prihvatila kako bi čula šta to žena za koju su pojedini mediji spekulisali da je vlasnica nestalog “kantrimena” kojim je upravljao Marko Milićev želi da prenese Lukinom ocu.

"Nisam htela da budem zaslepljena nagađanjima, naprosto, želela sam da je čujem. S vrata mi se obratila rečima: Mislila sam da će ovaj susret biti lakši", nastavlja priču Jovanovićeva.

Pošto je izjavila saučešće, Divčeva je počela da govori o svojim učestalim snovima.

"Kazala mi je da je Luku sanjala tri puta. Poslednji put Luka joj se obratio rečima: “Ja sam bio spreman za gore, ali se brinem za svog oca. Poruči mu da za života napravi igru koju smo zajedno igrali u mom detinjstvu.” To je ujedno i bila poruka koju je želela da prenese Bojanu", kazala je Sanja, maćeha pokojnog Luke.

U daljem razgovoru Divčeva je kazala da će tražiti odštetu od medija koji su je doveli u vezu sa tragedijom na Brankovom mostu, a da će od dobijenog novca osnovati fond u sećanje na Luku.

"Otvoreno sam joj rekla da ne mogu ništa da tvrdim bez dokaza, ali da mnogo toga ukazuje na to da ona ima neke veze sa našom tragedijom. Previše je slučajnosti. Izostao je konkretan odgovor, a pre nego što je otišla, dala mi je knjigu “Proputovanje duše”, koju je želela da pokloni Bojanu", završava ona.

Demantovala optužbe

Snežana Divac je u avgustu prošle godine negirala navode tabloida da je ona misteriozni vozač “kantrimena” za kojim se tada i dalje tragalo. Ona je najavila tužbe protiv svih medija koji su nju doveli u vezu sa pogibijom Luke Jovanovića.

"Ti tekstovi su udar i na sve one koji su bili i koji će biti javno optuženi lažnim informacijama, kao i na sve građane koji svoje mišljenje grade na osnovu neistinitih podataka plasiranih u medijima" kazala je tada Divčeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar