Jelena izgubila, ali i dalje može da prođe! Andrea izgubila 6:0, 6:0!

Srpska teniserka Jelena Janković izgubila je od Čehinje Karoline Pliškove sa 6:4, 3:6, 6:2 u drugom kolu C grupe WTA turnira u kineskom Žuhaiju. Andrea Petković, nemačka teniserka rođena u Tuzli, doživela je ubedljiv poraz od Karle Suares Navaro na WTA turniru u Žuhaiju – 6:0, 6:0.

Tenis 04.11.2015 | 15:40
Jelena izgubila, ali i dalje može da prođe! Andrea izgubila 6:0, 6:0!

Jankovićeva i Pliškova imaju po jednu pobedu, a o plasmanu u polufinale odlučivaće meč između Čehinje i Italijanke Sare Erani.

Plasman među četiri najbolje teniserke izboriće samo pobednica grupe, a važno je znati da je Jelena prvi meč dobila sa 2-0 u setovima.

Andrea Petković, nemačka teniserka rođena u Tuzli, doživela je ubedljiv poraz od Karle Suares Navaro na WTA turniru u Žuhaiju – 6:0, 6:0.

Andrea, trenutno 24. teniserka sveta, mučila se sa kolenom, tražila je i medicinski tajm aut, a uprkos tome što nije uzela niti gem, smogla je snage da zagrli protivnicu na mreži.

Ukupno je Petkovićeva uzela samo 21 poen, a Suares Navaro će za prolaz dalje iz B grupe igrati sa Ukrajinkom Jelinom Svitolinom.

U prvom meču odigranom u okviru D grupe vicešampionka US opena Roberta Vinči pobedila je Svetlanu Kuznjecovu sa 6:4, 6:4, a u toj grupi nalazi se i Karolina Voznijacki.

Turnir u Žuhaiju igra se za nagradni fond od 2.150.000 dolara, a na njemu učestvuju teniserke od devetog do 20. mesta na WTA listi. One su podeljene u četiri grupe po tri, a samo pobednice idu u polufinale.

Komentari / 0

Ostavite komentar