Misteriozna "paučina" uznemirila građane

Neobična paučina koja se pojavila u raznim dijelovima Beograda uznemirila je građane. Sada se sa objašnjenjem ovog fenomena javio predsjednik Ekološkog pokreta iz Novog Sada. Evo šta kaže...

Srbija 02.11.2015 | 15:05
Misteriozna "paučina" uznemirila građane

Slike drveća i elektronskih stubova prekrivenih vlaknima još jednom su podstakle teoriju da se iznad naših glava vrše tajni eksperimenti i da je paučina povezana sa neobičnim tragovima na srpskom nebu.

Iako su građani postojanje vlakana koje prekrivaju dijelove Beograda dokumentovali fotografijama i video-snimcima, u nadležnim institucijama tvrde da im se niko zvanično nije obratio za analizu i da ne znaju o čemu se radi.

Pojava misterioznih vlakana nije, međutim, karakteristična samo za područje Beograda.

“Misteriozna vlakna pojavila su se širom Srbije na svim urbanim područjima. Svaki grad u ovoj zemlji bio je zasut ogromnom količinom paučine. Na kraju oktobra, kada su temperature 10-12 stepeni Celzijusovih, prirodna paučina ne može da se pojavi“, tvrdi u razgovoru za "Sputnjik" predsjednik ekološkog pokreta Novog Sada Nikola Aleksić, autor naučnog rada o "kemtrejlsu" koji je prezentovan na Međunarodnoj ekološkoj naučnoj konferenciji.

"Ne slažem se sa tvrdnjom da su vlakna nepoznatog porijekla. Tačno se zna svrha, porijeklo i posljedice izbacivanja tih niti za ljudsku populaciju. Jedino se to od javnosti skriva. Ako uzmete pažljivo niti i namotate na štapić i pokušate da ih zapalite, za razliku od obične paučine koja se raspada i od vrelog vazduha, vlakna o kojima govorimo nakon zagrijavanja poslije nekoliko sekundi počinju da gore plavim plamenom. To dokazuje da nije riječ o paučini, već o vještačkoj tvorevini", kaže Aleksić.

Bez obzira na mnoge žalbe građana širom svijeta, postojanje pojave zvanično se negira. Ipak, neobičnih tragova aviona na nebu svakim danom je sve više…

Oni koji vjeruju u "kemtrejls" tvrde da se već duže od 10 godina vrši intenzivno "zaprašivanje" stanovništva planete iz vazduha. Specijalno modifikovane letjelice sa velikih visina izbacuju, odnosno raspršuju određene biološke agense, čiji je tačan hemijski sastav za sada nepoznat, kao i sama svrha zbog koje se ovakva operacija obavlja.

Bez obzira na mnoge žalbe građana širom svijeta, postojanje te pojave zvanično se negira, a svi koji o tome javno pričaju svrstavaju se u kategoriju konspirativnih teoretičara.

Ekološki pokreti u svijetu i regionu uveliko pričaju o ovom fenomenu, a o „kemtrejlsu“ se raspravljalo i u parlamentima Švedske, Italije, Grčke i Španije.

Šveđani su čak tužili vladu zbog kršenja načela javnosti, odnosno odbijanja da nadležni odgovore na više od 4.000 zahtijeva građana o avionskom zaprašivanju zemlje aerosolom.

Godine 2014. o ovoj pojavi raspravljalo se i u Ujedinjenim nacijama, piše “Sputnjik”.

Da su ovim fenomenom u Srbiji građani već duže zabrinuti pokazuje i ovaj snimak sa Youtubea, a dolazi iz Bora:

A i ovaj snimak spada u "istu kategoriju":

I u našem okruženju snimili su slične pojave:

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Vlajko

02.11.2015 15:04

Lele svi CE umremo treba se puno znojemoi prostite

ODGOVORITE
Name

zito

03.11.2015 21:42

Morgelonova bolest je iz kemtrejlova . Kod oboljelih , pored nesnosnog svraba pod cijelom površinom kože iz otvorenih rana i sluzokože izlaze člankoviti crvi , stvoreni vještački , genetičkim inženjerigom , koji se razmnožavaju jako brzo . Ni jedna vlada , nije još objasnila svojim građanima , čiji su avioni i ko je dozvolio da se stanovništvo gotovo svih evropskih zemalja pršće svaki dan . Sve košta milijarde dolara . Sva pitanja nailaze na debeli zid ćutanja . U kemtrejlovima pored ostalih otrova se nalazi aluminijum i barijum . Aluminijum očistite iz organizma , kokosovim i palminim uljem, lanenim uljem , ribljim uljem zelenim čajem, origanom , parenjem nad uljem čajevca , omega 3 i omega 6 . Barijum uništava kalijum u organizmu , jedite paradajz , krompir , špinat , banane , narandže , jagode , korijen đumbira . Koristite sprej za nos sa koloidnim srebrom . I čitajte , pričajte o kemtrejlovima i pitajte vaše vlade , neka vam kažu o čemu se radi , inače nećete glasati !

ODGOVORITE