Blud i razvrat Karađorđevića!

Pištolji, alkohol, luksuzni automobili, raskalašni provodi i bahanalisanje sa devojkama svakodnevica su ne samo nekih mafijaša u Srbiji već i srpskih prinčeva Petra III (35) i Aleksandra III (33), potomaka loze Karađorđević i sinova prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

Srbija 23.10.2015 | 07:17
Blud i razvrat Karađorđevića!

Naime, tokom jučerašnjeg dana internet su preplavile fotografije na kojima se vide srpski predstavnici plave krvi kako se bahate u provodu. Na jednoj od njih mlađani Petar III, u stilu gangstera, pozira sa kačketom i naočarima, dok u jednoj ruci drži pištolj, a u drugoj alkoholno piće.

Glup i srećan

Na drugoj fotografiji najstariji sin Aleksandra II i princeze Marije da Glorije od Orleana svoju drugaricu iz provoda hvata za grudi, u vidno alkoholisanom stanju. Jedna od posebno zanimljivih je fotografija na kojoj se vidi Petar koji simulira seks iza devojke koja stoji ispred trafike.

Da ni njegov brat Aleksandar ne mari previše za protokol i kraljevsko nasleđe, svedoči fotografija na kojoj pokazuje stomak na kojem piše „Ja sam glup i srećan“, dok mu nepoznata devojka liže bradavicu. Aleksandar je, sudeći prema fotografijama, i ljubitelj skupih automobila, pa je tako požurio da se pokaže i ispred skupocenog kabrioleta.

Lizuckanje... Na telu mu je prvo ispisala „Glup i srećan“, a onda su se zaigrali

Dvoru četrdeset miliona dinara

I dok se prinčevi bahanališu, građani Srbije plaćaju održavanje njihovog dvora. Kako su mediji pisali, samo za održavanje dvorskog kompleksa iz budžeta, a preko grbače građana Srbije, izdvaja se oko 40 miliona dinara. Dragan Dobrašinović iz NVO Koalicija za nadzor javnih finansija kaže da ovakvo ponašanje prinčeva, pre svega, nanosi štetu ideji monarhije.

- Izgleda da starletizacija i veličanje persona kao što je Kristijan Golubović nisu zaobišli ni prinčeve, koji su zaboravili da su potomci slavnih predaka i da bi svojom funkcijom i kontaktima trebalo da doprinesu srpskoj diplomatiji, a ne da nam štete - smatra Dobrašinović.

Ovakvo ponašanje srpskog plemstva iznenadilo je i predsednika Krunskog saveta Dragomira Acovića, koji je poručio da nije video fotografije, ali da ukoliko nisu „izmanipulisane, onda je to žalosno“.
- Ako je već neko imao privilegiju da se rodi kao princ, onda ga to i obavezuje da se ponaša na određeni način - naveo je Acović.

Karađorđevići na okupu

U Službi za odnose sa javnošću Kraljevskog dvora juče su na pitanja da li ovako ponašanje priliči naslednicima srpske krune samo kratko odgovorili da nemaju komentar.

Dok ona kupuje, Petar simulira seks

Izvor: Kurir

 

Komentari / 22

Ostavite komentar
Name

weks

23.10.2015 05:35

To su pravi prestolonaslednici! Sex,droga i alkohol !!!

ODGOVORITE
Name

pijano i mlado i drogirano

23.10.2015 10:42

Pa i ova na slici je plave krvi vidim da je direktan potomak spanskog kralja Huan Karlosa.A ova druga sto su joj zamutili lice i kupuje na zadnjoj slici je Kustina cerka Dunja Kusturica.

Name

HAHA

23.10.2015 11:19

DJECA ODRASLA NA ZAPADU

Name

realista

23.10.2015 12:19

To su sve razmazena go.... Isto kao i djeca nasih politicara pljackasa i djubradi.

Name

Pediculis Pubis

23.10.2015 05:39

Lijepo kaze Brega. Takvi smo mi srbi, zato me i svrbi.

ODGOVORITE
Name

pedja

23.10.2015 05:40

I kako da čoban bude civilizovan , a u stvari je civilizovaniji od ovih sa plavim krvnim zrncima.?

ODGOVORITE
Name

Kralj

23.10.2015 06:04

Evo nam šanse da obnovimo Dinastiju Karađorđevića, pa se onda ovakva dešavanja neće smjeti objavljivati???

ODGOVORITE
Name

Zlatibor

23.10.2015 06:04

Obrenovici su bolja dinastija

ODGOVORITE
Name

RE Zlatibor

23.10.2015 07:32

Svaka čast na komentaru, jer su Obrenovići bili sasvim legalna Dinastija Kraljevine Srbije, dok ih Karađorđevići nisu likvidirali 1903. godine i nasilnim putem preuzeli vlast i postavili svog Kralja, za kojeg mi Srbi znamo često reći da je on "Ujedinitelj", samo ne znam čega.

Name

stat

23.10.2015 06:27

Gdje vi ovdje vidite blud i razvrat? Zezaju se kao i većina mladih. To što im srbija daje pare za dvor, to je problem srbije.

ODGOVORITE
Name

Od srca

23.10.2015 06:28

Ovakvo ponasanje je najprije do loze (rakije).

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

23.10.2015 06:32

Послије Краља Петра Првог Ослободиоца Косова и Метохије од петовјековног турског робства, и Принца Ђорђа Карађорђевића преостали чланови Монархије Карађорђевића на челу са Краљем Александром Ујединитељем по ничему нису саслужили љубав и сажаљење Православни СРБа. Они су својом ненародном политиком завили у црно СРБски народ посебни кроз унитарно Југославенство којег је Краљ Александар силом и преваром наметнуо СРБском Народу. Своју катастрофални политичку грешку Краљ Александар је платио својим животом. Убијен је од стране усташа у Марсељу за време своје званичне посјете Француској 1934 године, али због његове погрешне политике је побијено скоро два милиона СРБа током И послије Другог свјетског рата од стране хрватски усташа и југославенски комуниста. Што се тиче одржавања Бијелог Двора У коме сада живе расколашно млади Карађорђевићи требамо да знамо да је бивши комунистички режим скоро педесет година користио и џабе експкостисао имовину породице Карађорђевић, и да је сада је дошло време у име ДЕМОНократије да се Карађорђевићима и свим другим грађанима СРБије то плати и надокнади од стране државе СРБије. Шта да радимо? Очеви једоше кисело грожђе а унуцима зуби трну!

ODGOVORITE
Name

Goran

23.10.2015 06:34

Sada je jasnije ko nas i na kakav način vodi kroz istoriju. Ni Brozovi nisu ništa bolji. Huligani, kakvi prinčevi. To su propalice i oštapleri.

ODGOVORITE
Name

Aco

23.10.2015 07:12

A krivi vam partizani sto su ih prognali iz zemlje. Pa eto vam ih sada.

ODGOVORITE
Name

mico

23.10.2015 07:18

Kakvi crni prinčevi, nije to vidjelo princa ni po izgledu ni po ponašanju, Tito je bio u pravu što je bagru rastjerao. Samo što nisu otišli praznih ruku nego su i zlato poijeli sa sobom.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

23.10.2015 12:59

Мићо, Ви СРБијанци сте највећим својим бројем заиста пропали Југословени и комунисти. Ако за Бога знате прекините већ једном са комунистичком пропагандом. Ако је теби толико пуно злата жао којег су Карађорђевићи били понијели са собом бежећи испред Нијемаца 1941 године, а затим оставили скривеног у Црној Гори иди сада код свог Маршала и злато у име народа од њега назад тражи. Он је као Доктор Војни Наука злато пронашао и затим као Предсједник Несврстани на своја путовања по бијелом свијету потрошио, а не Краљ Петар Други!

Name

ante

23.10.2015 08:09

Jeli njihov predak pobjego sa zlatom

ODGOVORITE
Name

Otpadni

23.10.2015 09:48

Narod

ODGOVORITE
Name

moj odgovor je petar

23.10.2015 10:18

Od kacamaka,jaja,mleka i sira za svakodnevni obrok sto je bio Karadjordjev jelovnik stigosmo dovde.Meso je bila privilegija iako je bio trgovac stoke za Madjarsku i Austriju.Sto bi se danas reklo export import trejd imas sve to u muzejima i njegovim kucama od Orasca i Marinkovica jaruge do Visevca.Koji je od ovih sa Kustricinom cerkom samo me to interesuje.Mozete da pogadja 1)Petar;2)Aleksandar;3)Pavle

ODGOVORITE
Name

WC

23.10.2015 11:36

JA RUŽNIJIH LJUDI NISAM ODAVNO VIDIO

ODGOVORITE
Name

Dragana

23.10.2015 15:23

Sve skupa je vrlo tuzna prica; od oca, pa preko sinova, i na kraju Kusturicina cerka... Dok narod duboko ojadjen ne zna sta ga ceka sutra, oni luduju. Porazavajuce.

ODGOVORITE
Name

virus

23.10.2015 15:34

S verom u Boga za kralja i otadzbinu

ODGOVORITE