Policajac ubija psa pred očima vlasnice

Džilijen Palasios i njena majka su potpuno neutešne i slomljene od kada je njihova keruša Vojvotkinja upucana u glavu tri puta.

Svijet 22.10.2015 | 22:20
Policajac ubija psa pred očima vlasnice

Naime, dok je lokalni policajac obavljao rutinski obilazak kuća, Vojvotkinja je radoznalo iskočila iz kuće, a policajac ju je upucao misleći da će ga napasti.

Vojvotkinja, mešanac pitbula, uopšte nije bila agresivna niti je lajala, tvrdi njena vlasnica. Kako sama kaže, policajac je kucao na vrata jer su bila na pola otvorena, pa je želeo da proveri da li je sve ur redu, a pas je izleteo jer je želeo da vidi ko to kuca.

Pre nego što sam bilo šta mogla da uradim ili kažem, policajac ju je upucao samo zato što je istrčala u dvorište. Uopšte mi nije jasno zašto je to uradio, jer mi nikada nismo imali nikakvih problema sa policijom. Vojvotkinja je samo bila radoznala, nije lajala ni režala na njega, zaista ne znam zašto je mislio da je agresivna - rekla je Džilijen.

Policajac je trenutno suspendovan sa posla dok je istraga u toku. Porodica Palasios je neutešna i ne žele da njena smrt prođe nekažnjeno.

Vojvotkinja je usvojena iz azila za pse, a zaposleni u tom centru su rekli da je keruša uvek bila jako nežna i pravi porodičan pas, iako mnogi posmatraju pitbulove kao krvoločne zveri.

Izvor: Blic

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

precizan

23.10.2015 08:27

Ne, trebao je pustiti da ga pojede.

ODGOVORITE