Полицајац убија пса пред очима власнице

Џилијен Паласиос и њена мајка су потпуно неутешне и сломљене од када је њихова керуша Војвоткиња упуцана у главу три пута.

Свијет 22.10.2015 | 22:20
Полицајац убија пса пред очима власнице

Наиме, док је локални полицајац обављао рутински обилазак кућа, Војвоткиња је радознало искочила из куће, а полицајац ју је упуцао мислећи да ће га напасти.

Војвоткиња, мешанац питбула, уопште није била агресивна нити је лајала, тврди њена власница. Како сама каже, полицајац је куцао на врата јер су била на пола отворена, па је желео да провери да ли је све ур реду, а пас је излетео јер је желео да види ко то куца.

Пре него што сам било шта могла да урадим или кажем, полицајац ју је упуцао само зато што је истрчала у двориште. Уопште ми није јасно зашто је то урадио, јер ми никада нисмо имали никаквих проблема са полицијом. Војвоткиња је само била радознала, није лајала ни режала на њега, заиста не знам зашто је мислио да је агресивна - рекла је Џилијен.

Полицајац је тренутно суспендован са посла док је истрага у току. Породица Паласиос је неутешна и не желе да њена смрт прође некажњено.

Војвоткиња је усвојена из азила за псе, а запослени у том центру су рекли да је керуша увек била јако нежна и прави породичан пас, иако многи посматрају питбулове као крволочне звери.

Извор: Блиц

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

прецизан

23.10.2015 06:27

Не, требао је пустити да га поједе.

ОДГОВОРИТЕ