Video - Cana: Suludo je da srpski fudbaleri ispaštaju…!

Kapiten albanske reprezentacije Ljorik Cana rekao je da mu je žao srpskih fudbalera zbog incidenta sa dronom pre godinu dana.

Fudbal 20.10.2015 | 00:00
Video - Cana: Suludo je da srpski fudbaleri ispaštaju…!

Utakmica između Srbije i Albanije na stadionu Partizana prekinuta je krajem prvog poluvremena, kada se iznad njega pojavio dron koji je nosio zastavu takozvane Velike Albanije.

Kada je srpski reprezentativac Stefan Mitrović krenuo da spusti dron i zastavu, na njega su krenuli albanski fudbaleri, što je dovelo do reakcije navijača, koji su uleteli na teren da se obračunaju.

U dokumentarnom filmu koji je snimio sajt “Copa90”, govorili su akteri tog događaja, uključujući Ismaila Morinu, koji je pustio dron. Upravo u njemu, Cana je otkrio da mu je bilo žao srpskih fudbalera, ali i da se uplašio za svoje saigrače, jer situacija nije bila bezazlena.

“Najviše mi je žao srpskih fudbalera jer nisu ništa uradili, izašli su na teren i predstavljali svoju zemlju, a na kraju su izgubili utakmicu sa 3:0 jer su nas njihovi navijači napali. To je suludo”, rekao je Cana, “Shvatili smo šta se dešava kada smo videli boje i simbole, da to nije albanska zastava. Kada smo videli da navijači pokušavaju da nas napadnu, bilo je jasno da se sve otelo kontroli. Bio sam uplašen za svoje igrače, da budem iskren. Dolazili su sa svih strana. Srpska policija je mislila da je neko od nas uneo dron, što je bila besmislica, pretresali su nam sve stvari, što nije imalo smisla”.

Komentari / 0

Ostavite komentar