Venger gori od želje za titulom!

Posle 19 godina u klubu imam motiva više nego ikad! "Mislim da smo se vratili u konkurenciju i da imamo dobre šanse. Sve naše brojke govore da imamo potencijal za borbu", rekao je Francuz.

Fudbal 16.10.2015 | 18:20
Venger gori od želje za titulom!

Menadžer Arsenala Arsen Venger otpočeo je svoju 20. godinu na klupi Tobdžija i tvrdi da je sada motivisaniji nego ikad da vrati šampionski trofej u klupske vitrine.

Venger je zasad jedinu tiutulu šampiona Engleske osvojio 2004. godine.

"Znam šta želite da me pitate, možemo li da osvojimo prvenstvo? Mislim da smo se vratili u konkurenciju i da imamo dobre šanse. Sve naše brojke govore da imamo potencijal za borbu, kreirane prilike, iskorišćene šanse, opasne situacije pred protivničkim golom. Uzeli smo najviše bodova od prvog januara do danas. Čak i ako smo imali loš početak sezone, mislim da smo uspeli da se vratimo. Stvorili smo kontinuitet i sada moramo potvrdimo ono što smo pokazali protiv Mančester junajteda i borimo se u velikim utakmicama", rekao je Venger.

Francuza su prozvali "škrticom" zbog činjenice da troži daleko manje novca na pojačanja od konkurencije.

"Mi se ne plašimo da trošimo novac. Znam da imam lošu reputaciju, ali smo u poslednje tri godine pokazali da smo spremni da potrošimo novac za pravog igrača", dodao je Francuz i potom se osvrnuo na ambicije.

"Znam da se suočavamo sa brojnim problemima, ali sam u ovom trenutku motivisaniji nego ikad, više nego kada sam počinjao. Ponekad pomislim da sam pre 19 godina bio opušteniji nego danas. Svestan sam šta sve ovo znači ljudima, znam da su tužni kada ne igramo dobro i izgubimo utakmicu. Odgovornost tada pada na moja ramena. Biću posvećen do poslednjeg dana mog ugovora da klub bude što je moguće uspešniji, kako bi onaj ko me nasledi imao mogućnost da bude još bolji. To je veoma važno", rekao je Venger.

Komentari / 0

Ostavite komentar