EP: ''Orlići'' do 21 nastavljaju da pobjeđuju!

U-21 reprezentacija savladala i Litvaniju u gostima, golovima Aleksandra Čavrića - 2:0.

Fudbal 13.10.2015 | 21:45
EP: ''Orlići'' do 21 nastavljaju da pobjeđuju!

Kvalifikacije za U-21 Euro 2017. počele su odlično za naš tim!

Srbija - LItvanija 5:0, pa Srbija - Andora 5:0, pa u utorak uveče, u Kaunasu:

LITVANIJA - SRBIJA 0:2 (0:2)

Pogocima dvostrukog strelca Aleksandra Čavrića, u 19, pa u 45. minutu, ekipa Tomislava Sivića osvojila je još tri jako važna boda.

Prvom golu prethodila je kombinacija bivših igrača OFK Beograda i asistencija Milana Gajića ka napadaču Arhusa, koji se izborio sa čuvarima i savladao Edvinasa Gertmonasa. Isti igrač postavio je konačan rezultat pre odlaska na odmor.

Posle prekida i izvedenog kornera sa leve strane, glavom su ka golu Litvanije šutirali Vukašin Jovanović, pa Nemanja Maksimović. Treći - Čavrićev udarac, iz blizine gol-crte bio je ponovo koban za litvanskog golmana.

Ovim trijumfom, "orlići" su se bodovno izjednačili sa vodećim Italijanima i Ircima, koji imaju po devet bodova. Te dve reprezentacije danas su se sastale u Vićenci, a "Azurini" su slavili 1:0.

U-21 reprezentacija Srbije posle tri kola kvalifikacija ima perfektan skor i gol-razliku 12:0! Naredni meč odigraće 13. novembra, u Novom Sadu, baš protiv Italijana, koje je u martu pobedila u kontrolnoj utakmici u Beneventu.

Tabela Grupe 2: Italija (-1) 9, Srbija (-1) 9, Republika Irska 9, Slovenija 6, Andora (+1) 3, Litvanija.

Naredne utakmice:

13. novembar: Srbija, Italija, Litvanija - Republika Irska
17. novembar: Italija - Litvanija, Slovenija - Srbija

Sledeće godine (još neodređeni datumi): Italija - Srbija, Italija, Andora, Srbija - Slovenija, Srbija, Republika Irska, Slovenija - Republika Irska, Republika Irska - Italija, Republika Irska - Srbija, Republika Irska - Slovenija, Litvanija - Italija, Litvanija - Slovenija, Litvanija - Andora, Andora - Italija, Andora - Srbija.

Direktan plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj izboriće prvoplasirani tim. Drugoplasirani će baraž, ako bude jedan od četiri najuspešnija tima na toj poziciji iz svih devet grupa.

Komentari / 0

Ostavite komentar