Srpski fudbaleri stigli na stadion u Elbasanu

Ekspedicija reprezentacije Srbije napustila je Tiranu i ušla u Elbasan oko 19 časova gde će od 20.45 protiv fudbalera Albanije odigrati pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Region 08.10.2015 | 19:20
Srpski fudbaleri stigli na stadion u Elbasanu

Jedan od naših bezbednjaka koji je sa "orlovima" ušao je u autobus i jedan od saveta bio je da se navuku zavese u slučaju da dođe do gađanja, da staklo ne pada po njima.

Takođe helikopter je nadletao hotel u kome je bila smeštena naša reprezentacija.

Obezbeđenje je bilo bolje nego po dolasku u Tiranu. Policija je stajala na svakom koraku i udaljavala sve 50 metara od puta kako se ne bi ponovio incidenta kada je kamenovan naš autobus.

Ujedno, helikopter je sve vreme nadletao autobuse sa našim fudbalerima i novinarima na putu do Elbasana. Ceo put je bio hermetički zatvoren, na njemu su samo autobusi srpske ekspedicije i veliki broj od oko 50 vozila policijske pratnje.

Kako javlja reporter Blica sa lica mesta, bezbedno su prošli opasne deonice na putu ka Elbasanu pre izlaska na na širi put.

U 19 časova "orlovi" i naši novinari su ušli u Elbasan i sačekao ih je pljusak. Pored puta su ih dočekali albanski navijači uglavnom zvižducima, ali je bilo i onih koji su im mahali. Putem kojim su išli oko stadiona nije bilo nikoga.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sanski Most

08.10.2015 20:28

Nadam se da ce veceras sport igrati glavnu ulogu a ne nacionalna bolest ovih Albanaca !!!!

ODGOVORITE
Name

Dule

08.10.2015 21:27

Da, bas onako civilizovano kao kad je BiH igrala u Beogradu.