Српски фудбалери стигли на стадион у Елбасану

Експедиција репрезентације Србије напустила је Тирану и ушла у Елбасан око 19 часова где ће од 20.45 против фудбалера Албаније одиграти претпоследњу утакмицу у квалификацијама за Европско првенство.

Регион 08.10.2015 | 19:20
Српски фудбалери стигли на стадион у Елбасану

Један од наших безбедњака који је са "орловима" ушао је у аутобус и један од савета био је да се навуку завесе у случају да дође до гађања, да стакло не пада по њима.

Такође хеликоптер је надлетао хотел у коме је била смештена наша репрезентација.

Обезбеђење је било боље него по доласку у Тирану. Полиција је стајала на сваком кораку и удаљавала све 50 метара од пута како се не би поновио инцидента када је каменован наш аутобус.

Уједно, хеликоптер је све време надлетао аутобусе са нашим фудбалерима и новинарима на путу до Елбасана. Цео пут је био херметички затворен, на њему су само аутобуси српске експедиције и велики број од око 50 возила полицијске пратње.

Како јавља репортер Блица са лица места, безбедно су прошли опасне деонице на путу ка Елбасану пре изласка на на шири пут.

У 19 часова "орлови" и наши новинари су ушли у Елбасан и сачекао их је пљусак. Поред пута су их дочекали албански навијачи углавном звиждуцима, али је било и оних који су им махали. Путем којим су ишли око стадиона није било никога.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сански Мост

08.10.2015 18:28

Надам се да це вецерас спорт играти главну улогу а не национална болест ових Албанаца !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

08.10.2015 19:27

Да, бас онако цивилизовано као кад је БиХ играла у Београду.