Doček odbojkašica: U Riju uzimamo medalju!

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić kaže da je ponosan na svoju ekipu, ali ne samo zbog rezultata.

Ostali sportovi 05.10.2015 | 20:20
Doček odbojkašica: U Riju uzimamo medalju!

“Sve ste nas učinili ponosnima. Rezultati su jedno, nas čini ponosnima ono kakve ste bile od prvog do poslednjeg dana – posvećene i vredne. Želim da budete zdrave i da nikada ne zaboravite za koga igrate. Samo bez pritiska i medalja je obavezna, vidimo se u maju“, rekao je Terzić na dočeku ekipe koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić zahvalio se odbojkašicama za sve uspehe u prethodnom periodu.

“Znaci vam što ćete biti slobodne u januaru, a cilj u 2016. godini jeste prva medalja za žensku odbojku na OI. To je najvažnije i svi se od danas spremamo za to. Prićaćemo da uzimamo medalju i to će se desiti, trening je to potvrdio. Hvala za sve ove dane“, kazao je Boričić.

Zlatnu medalju na Olimpijskim igrama poželeo je i potpredsednik OSS Nenad Golijanin, a najbolja tehničarka Evrope Maja Ognjenović zahvalila se na poverenju i dodala:

“Ne bih da veličam ni nas ni uspeh, samo vi znate kroz šta smo prošle ovih pet meseci. Uz Rusiju, mislim da smo jedine bile dostojne finala, ova bronza sija zlatnim sjajem. Hvala vam što govorite o medalji u Riju“.

Komentari / 0

Ostavite komentar