"Orlovi", vidimo se sljedećeg ljeta!

Reprezentativci Srbije priključuju se ekipama posle kratkog odmora od Eurobasketa.

Košarka 26.09.2015 | 16:20
"Orlovi", vidimo se sljedećeg ljeta!

Selektor Aleksandar Đorđević seo je u sredu na klupu Panatinaikosa i predvodio ekipu protiv Partizana, nadzirući i rad debitanata Miroslava Raduljice i Ognjena Kuzmića.

Nemanja Bjelica otputovao je dan ranije u Minesotu, u društvu Bojana Bogdanovića, dok se Nikola Milutinov pakovao za put u Zadar, gde se priključio Olimpijakosu na pripremnom turniru na kojem učestvuje i Zvezda.

Bjelica je sa puta ostavio i poruku na svom Twitter profilu:

"Dok idem ka SAD, na početak svog novog izazova u Minesota Timbervulvsima, hteo bih da zahvalim svim navijačima Fenerbahčea na podršci koju su mi pružili tokom boravka u klubu. Hvala i saigračima na podršci, jer bez njih ovo ne bi bilo moguće. Želim im sve najbolje u novoj sezoni".

"Takođe, hvala i stručnom štabu Fenerbahčea i treneru Željku Obradoviću za sve što je uradio za mene. Bilo je više od zadovoljstva igrati za Fenerbahče i nadam se da ćete svi shvatiti moju želju da ostvarim san koji sanjam od detinjstva: NBA. Nadam se da će nam se putevi ponovo ukrstiti"

Eurobasket ostaje za nama, vreme je za start takmičarske 2015/16.

Dok se Bjelica sprema za start NBA karijere, zajedno sa pirejskim i beogradskim crveno-belima u Dalmaciji je i Fenerbahče Željka Obradovića, koji je dao "orlovima" Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Kaliniću nekoliko dana odmora. Umesto njih, članovi ekipe tokom priprema su Vuk Radivojević i Marko Kešelj.

Kalinić je u petak završio punjenje baterija i na Twitteru objavio da je otputovao. Ispod njegovog imena na profilu već piše "Istanbul, Turska".

Miloš Teodosić i Bogdanović proveli su poslednje dane predaha u Beogradu, družeći se i sa Novakom Đokovićem u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

"Orlovi", srećno i vidimo se sledećeg leta!

Komentari / 0

Ostavite komentar