"Орлови", видимо се сљедећег љета!

Репрезентативци Србије прикључују се екипама после кратког одмора од Еуробаскета.

Кошарка 26.09.2015 | 16:20
"Орлови", видимо се сљедећег љета!

Селектор Александар Ђорђевић сео је у среду на клупу Панатинаикоса и предводио екипу против Партизана, надзирући и рад дебитаната Мирослава Радуљице и Огњена Кузмића.

Немања Бјелица отпутовао је дан раније у Минесоту, у друштву Бојана Богдановића, док се Никола Милутинов паковао за пут у Задар, где се прикључио Олимпијакосу на припремном турниру на којем учествује и Звезда.

Бјелица је са пута оставио и поруку на свом Тwиттер профилу:

"Док идем ка САД, на почетак свог новог изазова у Минесота Тимбервулвсима, хтео бих да захвалим свим навијачима Фенербахчеа на подршци коју су ми пружили током боравка у клубу. Хвала и саиграчима на подршци, јер без њих ово не би било могуће. Желим им све најбоље у новој сезони".

"Такође, хвала и стручном штабу Фенербахчеа и тренеру Жељку Обрадовићу за све што је урадио за мене. Било је више од задовољства играти за Фенербахче и надам се да ћете сви схватити моју жељу да остварим сан који сањам од детињства: НБА. Надам се да ће нам се путеви поново укрстити"

Еуробаскет остаје за нама, време је за старт такмичарске 2015/16.

Док се Бјелица спрема за старт НБА каријере, заједно са пирејским и београдским црвено-белима у Далмацији је и Фенербахче Жељка Обрадовића, који је дао "орловима" Богдану Богдановићу и Николи Калинићу неколико дана одмора. Уместо њих, чланови екипе током припрема су Вук Радивојевић и Марко Кешељ.

Калинић је у петак завршио пуњење батерија и на Тwиттеру објавио да је отпутовао. Испод његовог имена на профилу већ пише "Истанбул, Турска".

Милош Теодосић и Богдановић провели су последње дане предаха у Београду, дружећи се и са Новаком Ђоковићем у Југословенском драмском позоришту.

"Орлови", срећно и видимо се следећег лета!

Коментари / 0

Оставите коментар