Batrovci zatvoreni za kamione u oba smjera

Granični prelaz između Srbije i Hrvatske Batrovci - Bajakovo zatvoren je od jutros u oba smjera za teretni saobraćaj.

Region 22.09.2015 | 09:55
Batrovci zatvoreni za kamione u oba smjera

Hrvatska je juče blokirala ulaz teretnog saobraćaja iz Srbije preko tog prelaza, ali su kamioni mogli da izlaze iz Hrvatske i ulaze u Srbiju.

Međutim, zbog pada kompjuterskog sistema u Hrvatskoj jutros u 3.00 časa, sada je i to onemogućeno, blokiran je teretni saobraćaj u oba smjera, pa se i na izlazu iz te zemlje formirala kolona vozila, javila je Radio-televizija Srbije.

Na granici sa Hrvatskom i dalje je za putnička vozila otvoren samo prelaz Batrovci, a zadržavanja su od 15 do 30 minuta.

Svi granični prelazi sa Mađarskom, osim Horgoša dva, su u funkciji, dok su granični prelazi Bajmok, Đala i Bački Vinogradi otvoreni od 7.00 do 19.00 časova i ove granične prelaze mogu da koriste, osim srpskih i mađarskih državljana, i državljani EU, Švajcarske, Norveške i Irske.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nedorastao ujkama

22.09.2015 08:20

Hrvati vode specijalni rat decenijama protiv Srba,i pobjedjuju...ovo je lažni pad sistema jer se spremaju za odluku srpske vlade koja če vjerovatno danas po podne kao kontra mjeru uvesti blokadu hrvaskih šlepera...Srbi kao i uvijek kasne vijek iza svojih krvnih neprijatelja.

ODGOVORITE