Odbili su Ivan, Bata, Gordan... Paunu se ne radi u Srbiji...!

Milinković ostaje trener Partizana! Za sada...„Verovatno ćemo narednih dana imati sastanak Upravnog odbora na kojem ćemo podrobnije razmatrati situaciju u kojoj se nalazimo“, kaže potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić.

Fudbal 22.09.2015 | 18:00
Odbili su Ivan, Bata, Gordan... Paunu se ne radi u Srbiji...!

Zoran Milinković ostaje trener Partizana. Do daljnjeg. Sva je prilika najmanje do naredne prvenstvene pauze, jer - ima i takvih mišljenja u Humskoj 1 - ne bi bilo dobro menjati šefa struke dva dana pred duel sa Radom i eventualnom nasledniku nametnuti obavezu da u ekspresnom roku oporavi ekipu od šokova koje priređuje navijačima na domaćoj sceni.

Poslednji takav viđen je u nedelju veče, posle utakmice sa niškim Radničkim, kad je deo publike skandiranjem „Kizo, odlazi“, ali i „uprava, napolje“ stavio do znanja šta misli o radu trenera i onima koji su ga angažovali.
„Za sada se ne dovodi u pitanje status trenera Milinkovića. Verovatno ćemo narednih dana imati sastanak Upravnog odbora na kojem ćemo podrobnije razmatrati situaciju u kojoj se nalazimo. Najlakše je posegnuti za smenom trenera, ali ipak bi valjalo videti šta i kako, ne smemo da se zalećemo“, poručio je za Večernje novosti Milorad Vučelić, jedan od trojice potpredsednika Partizana.

Vučelić nije rekao, ali je kao dan jasno da crno-beli u ovom trenutku nemaju rešenja čak ni ako posegnu za radiklanim rezom. Kako se može čuti, preko posrednika su pokušali da ponude posao Ivanu Tomiću, koji je slovio kao kandidat i zimus, kad se ljuljala klupa Marku Nikoliću. Bivši kapiten i sportski direktor je odbio tu mogućnost. Baš kao što su se na isti način izjasnili i Gordan Petrić i Zoran Bata Mirković, sadašnji treneri Zemuna i Sinđelića. Kontaktiran je, putem određenih ljudi i doskorašnji selektor omaldinske reprezentacije i Veljko Paunović. Ni osvajač Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, navodno, nije previše raspoložen da radi u srpskom klupskom fudbalu, ali...

Ko zna, možda se situacija promeni u naredne dve sedmice. Do tada Partizan očekuju četiri meča (Rad, Voždovac, Augzburg i Čukarički), pa će u zavisnosti od njihovih ishoda pasti odluka da li da se tokom pauze usled obaveza reprezenatcije opet posegne pitanje statusa Zorana Milinkovića, koji je već preživeo jedan atak nezadovoljstva javnosti, posle poraza u 149. večitom derbiju.
„Nemamo mnogo vremena trenutno i to takođe predstavlja ozbiljan problem. U svakom slučaju jasno je da su protiv Radničkog svi igrači bili očajni i daleko od nivoa koji zahteva Partizan. Na nama je da vidimo u čemu je problem i probamo da ispravimo šta se može. Počeli smo utakmicu kao da će Nišlije same sebe dati gol, kao da se podrazumeva. Kasnije smo nešto pokušali, ali sve je to slabo. Možemo da govorimo o krivici trenera, ipak trebalo bi dopreti i do igrača i videti zašto igraju tako slabo, a samo nekoliko dana ranije su bili veoma motivisani protiv Alkmara“, dodao je Milorad Vučelić.

Crno-beli u sredu od 18.30 u Humskoj 1 igraju odloženi meč šestog kola protiv Rada.

Komentari / 0

Ostavite komentar