Zbog čega su ukidali Kup kupova, kad sad hoće...?!

UEFA razmatra uvođenje trećeg klupskog takmičenja! Predstavnici 54 zemlje članice Evropske fudbalske unije (UEFA) razgovarali su o mogućnosti da klubovi koji ne uspeju da se plasiraju u LE zaigraju u posebnom takmičenju, ali bilo kakva promena u takmičarskom formatu se dogoditi barem do 2018. kada ističu trenutni ugovori o TV pravima.

 

Fudbal 17.09.2015 | 22:40
Zbog čega su ukidali Kup kupova, kad sad hoće...?!

Evropski fudbalski lideri razmišljaju o uvođenju trećeg klupskog takmičenja, pored Lige šampiona i Lige Evrope, prenela je agencija Rojters.

Predstavnici 54 zemlje članice Evropske fudbalske unije razgovarali su o mogućnosti da klubovi koji ne uspeju da se plasiraju u LE zaigraju u posebnom takmičenju.

Diskusija o ostvarivanju ove ideje još je u ranoj fazi i bilo kakva promena u takmičarskom formatu u Evropi neće se dogoditi barem do 2018. kada ističu trenutni ugovori o TV pravima.

Izvršni direktor Fudbalske federacije Ukrajine Volodimir Geninson rekao je za Asošijeted pres da bi novo takmičenje omogućilo učešće klubovima koji nikada nisu uspeli da dođu u završnicu evrokupova.

Komentari / 0

Ostavite komentar