Dodik da se ugleda na Nikolića i Poplašena

Predsjednik Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj" mr Mirko Blagojević komentarišući aktuelnu političku situaciju u Republici Srpskoj, izjavio je da je krajnje vrijeme da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, po uzoru na predsjednika Republike Srbije Tomislava Nikolića ili bivšeg predsjednika Republike Srpske Dr Nikolu Poplašena, podnese ostavku na mjesto predsjednika SNSD-a i tim činom postane predsjednik svih građana Republike Srpske. 

Republika Srpska 07.09.2015 | 22:59
Dodik da se ugleda na Nikolića i Poplašena

Obavljajući dvije nespojive funkcije, Dodik čini veliku štetu kako Republici Srpskoj i njenim građanama, tako i funkciji predsjednika Republike Srpske.

Blagojević je još preporučio predsjedniku Miloradu Dodiku da prestane sa pričom o besmislenom referendumu o radu Suda i Tužilaštva BiH, jer od istog Republika Srpska može da ima samo štetne posljedice.

Nasuprot tome, Blagojević je naveo da je pravo referendumsko pitanje o kome bi bilo potrebno neposredno izjašnjavanje građana Republike Srpske, pitanje o najavljenom Zakonu o beneficijama poslanika prvog saziva Narodne skupštine Republike Srpske sa predloženom finansijskom naknadom u tu svrhu u visini od 1.200 KM mjesečno.

Blagojević je istakao da se radi o značajnim novčanim sredstvima koja bi pala na teret građana Republike Srpske, a poređenja radi, jednaka su desetogodišnjoj naknadi koju primaju borci prve kategorije Republike Srpske, zaključeno je u saopštenju Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj".

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

subara

07.09.2015 11:55

SRETAO SAM TE VOJVODO SA SUBAROM ,KAD IDES DA BRANIS SVOJ NAROD I POTPUNO IMAS PRAVO DA KAZES SVAKOM,PA STO NE BIH I DODIKU.

ODGOVORITE
Name

Boki

07.09.2015 11:58

Tako je Mirko, samo što je Milokrad nikakav karakter i moral.

ODGOVORITE
Name

Gradiška

07.09.2015 11:58

Nakon višegodišnjeg posta izađe u javnost već dobro zaboravljeni Mirko Blagojević, vojvoda

ODGOVORITE
Name

borac

07.09.2015 12:31

Cudna prica PA TU SU DA POKUPE PARE za cega inace sluze.

ODGOVORITE
Name

Prvoborac

07.09.2015 14:51

Ovog čovjeka, kao i njegovog uzora Šešelja, nikad nisam simpatisao kao političare, ali čitajući današnje saopštenje ili bolje rečeno izjavu g-dina Blagojevića, cijenim da je sto odsto u pravu kada kaže da bi Dodik trebao da podnese ostavku na mjesto predsjednika svoje stranke i tim činom postane predsjednik svih građana Srpske.Punu podšku zaslužuje i Blagojevićev stav o najavljenim beneficijama od 1.200 KM mjesečno svim poslanicima prvog saziva NS RS.Mislim da bi se on, ali i svi drugi trebali žustro suprotstaviti eventualnom donošenju Zakona kojim bi ovo pitanje, a na prijedlog M. Dodika, bilo regulisano. Kad većina demobilisanih boraca, koji su krvlju i životima stvarali i branili Srpsku, jedva preživaljava, bio bi veliki grijeh i sramota da se onima koji su i u ratu sjedeći u skupštinskim klupama, a i poslije toga, imali visoka primanja i razne beneficije, sada od narodnih para daje još po 1.200 KM mjesečno.

ODGOVORITE
Name

Julio

07.09.2015 21:27

Koji je pa sad ovaj biser?ha ha ha vojvoda

ODGOVORITE
Name

005

08.09.2015 03:34

Gde ovoga iskopase,koga on predstavlja??

ODGOVORITE
Name

Саша Илић

08.09.2015 05:56

Додик је предјседник само оном дијелу Републике Српске, који подржава њега и криминалце из снсд-а. А остале шиканирају кад год могу. Ми из Теслића конкретно имамо у Влади РС и премијерку Жељку Цвијановић и министра здравља Драгана Богданића па никакве користи од тога немамо. Чак шта више имамо само штету, они своје фрустрације због изборног неуспјеха из 2012. године, истресају на обичним грађанима Теслића. Могу само мислити шта нас чека послије избора 2016. године, јер у Теслићу снсд не може ништа да учини.

ODGOVORITE
Name

Dragan

08.09.2015 07:04

A sta je Dragan Đurđević ako je Mirko predsjednik?Mirko rukovodio akcijom u ratu ,napadao MUP oružjem,napadali su gardu,Mauzera,...Ma kakvi radikali i Mirko?Lafina bijeljinska!

ODGOVORITE
Name

Ivan Ivanisevic

08.09.2015 07:15

Vojvodo nastavljamo da globimo po Semberiji ostadosmo nas dvojica al smo pravi smekeri dok je mene bice tebe , dok je tebe bice tebe.

ODGOVORITE