Додик да се угледа на Николића и Поплашена

Предсједник Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ" мр Мирко Благојевић коментаришући актуелну политичку ситуацију у Републици Српској, изјавио је да је крајње вријеме да предсједник Републике Српске Милорад Додик, по узору на предсједника Републике Србије Томислава Николића или бившег предсједника Републике Српске Др Николу Поплашена, поднесе оставку на мјесто предсједника СНСД-а и тим чином постане предсједник свих грађана Републике Српске. 

Република Српска 07.09.2015 | 22:59
Додик да се угледа на Николића и Поплашена

Обављајући двије неспојиве функције, Додик чини велику штету како Републици Српској и њеним грађанама, тако и функцији предсједника Републике Српске.

Благојевић је још препоручио предсједнику Милораду Додику да престане са причом о бесмисленом референдуму о раду Суда и Тужилаштва БиХ, јер од истог Република Српска може да има само штетне посљедице.

Насупрот томе, Благојевић је навео да је право референдумско питање о коме би било потребно непосредно изјашњавање грађана Републике Српске, питање о најављеном Закону о бенефицијама посланика првог сазива Народне скупштине Републике Српске са предложеном финансијском накнадом у ту сврху у висини од 1.200 КМ мјесечно.

Благојевић је истакао да се ради о значајним новчаним средствима која би пала на терет грађана Републике Српске, а поређења ради, једнака су десетогодишњој накнади коју примају борци прве категорије Републике Српске, закључено је у саопштењу Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ".

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

субара

07.09.2015 11:55

СРЕТАО САМ ТЕ ВОЈВОДО СА СУБАРОМ ,КАД ИДЕС ДА БРАНИС СВОЈ НАРОД И ПОТПУНО ИМАС ПРАВО ДА КАЗЕС СВАКОМ,ПА СТО НЕ БИХ И ДОДИКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

07.09.2015 11:58

Тако је Мирко, само што је Милокрад никакав карактер и морал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градишка

07.09.2015 11:58

Након вишегодишњег поста изађе у јавност већ добро заборављени Мирко Благојевић, војвода

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

07.09.2015 12:31

Цудна прица ПА ТУ СУ ДА ПОКУПЕ ПАРЕ за цега инаце слузе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Првоборац

07.09.2015 14:51

Овог човјека, као и његовог узора Шешеља, никад нисам симпатисао као политичаре, али читајући данашње саопштење или боље речено изјаву г-дина Благојевића, цијеним да је сто одсто у праву када каже да би Додик требао да поднесе оставку на мјесто предсједника своје странке и тим чином постане предсједник свих грађана Српске.Пуну подшку заслужује и Благојевићев став о најављеним бенефицијама од 1.200 КМ мјесечно свим посланицима првог сазива НС РС.Мислим да би се он, али и сви други требали жустро супротставити евентуалном доношењу Закона којим би ово питање, а на приједлог М. Додика, било регулисано. Кад већина демобилисаних бораца, који су крвљу и животима стварали и бранили Српску, једва преживаљава, био би велики гријех и срамота да се онима који су и у рату сједећи у скупштинским клупама, а и послије тога, имали висока примања и разне бенефиције, сада од народних пара даје још по 1.200 КМ мјесечно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

07.09.2015 21:27

Који је па сад овај бисер?ха ха ха војвода

ОДГОВОРИТЕ
Name

005

08.09.2015 03:34

Где овога ископасе,кога он представља??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Илић

08.09.2015 05:56

Додик је предјседник само оном дијелу Републике Српске, који подржава њега и криминалце из снсд-а. А остале шиканирају кад год могу. Ми из Теслића конкретно имамо у Влади РС и премијерку Жељку Цвијановић и министра здравља Драгана Богданића па никакве користи од тога немамо. Чак шта више имамо само штету, они своје фрустрације због изборног неуспјеха из 2012. године, истресају на обичним грађанима Теслића. Могу само мислити шта нас чека послије избора 2016. године, јер у Теслићу снсд не може ништа да учини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

08.09.2015 07:04

А ста је Драган Ђурђевић ако је Мирко предсједник?Мирко руководио акцијом у рату ,нападао МУП оружјем,нападали су гарду,Маузера,...Ма какви радикали и Мирко?Лафина бијељинска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван Иванисевиц

08.09.2015 07:15

Војводо настављамо да глобимо по Семберији остадосмо нас двојица ал смо прави смекери док је мене бице тебе , док је тебе бице тебе.

ОДГОВОРИТЕ