Miroslav Berić je Pekovićev čovjek za Partizan!

Miroslav Berić obavljaće funkciju predsednika Partizana dok Nikola Peković ima obeveze u Minesoti, pišu Večernje novosti.

Košarka 06.09.2015 | 20:40
Miroslav Berić je Pekovićev čovjek za Partizan!

NBA centar preuzeće mesto prvog čoveka crno-belih, ali će još jedna legenda obavljati tekući posao jer je on veći deo godine van zemlje.

“Nikola se dogovorio sa Mićom (Berićem) koji će obavljati funkciju dok on ima obaveze u Minesoti“, rekao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić za Večernje novosti.

“U ponedeljak bi trebalo da zakažemo. Posebno raduje što je odreagovao iznenađujuće lako, svestan koliko je Partizanu potrebna pomoć. Izlišno je napominjati koliko je veliki partizanovac i čovek. Nije zaboravio koliko je Partizan njemu pomogao, oseća moralnu obavezu i mogućnost, ali i želju i volju da se upusti u rešavanje problema koji nikada nisu bili veći“, dodao je Todorić.

Skupština kluba biće sazvana uskoro, a na njoj će se ozvaničiti sve što je saopšteno u javnosti.

Berić ima 42 godina, a u Partizanu je igrao u dva navrata – od 1990. do 1997. godine i u periodu 2000-2001. godina, a sa reprezentacijom SR Jugoslavije osvojio je srebro na OI u Atlanti i zlata na EP 1995. i 1997, kao i na SP 1998. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar