Šta bi u ovoj situaciji radili Grobari i Delije?!

Kupi dres Bajerna ili ideš u zatvor! Neverovatna presuda dvojici huligana u Nemačkoj!

Fudbal 08.08.2015 | 17:00
Šta bi u ovoj situaciji radili Grobari i Delije?!

Šta bi uradio vatreni navijač Crvene zvezde ili Partizana ako bi mu bilo naređeno: Kupi dres večitog rivala, ili ideš u zatvor na 15 meseci! Odgovor na ovo pitanje verovatno nikada nećemo dobiti, ali jedan okružni sudija u Minhenu po imenu Karin Jung rešio je dilemu kada je u pitanju jedno od najvećih rivalstava u nemačkom fudalu.

Dakle, pred dvojicu optuženih navijača Minhena 1860 stavljen je jasan uslov: Ili ćete da kupite dres Bajerna, ili idete u zatvor na 15 meseci! Neimenovani momci nisu dugo razmišljali, odlučili su da posete jednu od Bajernovih prodavnica i teška srca pazare opremu minhenskog giganta.

Inače, dvojica navijača Minhena 1860 optuženi su da su prošle godine uoči meča amaterskih ekipa velikih rivala presreli jednog fana Bajerna, te da su mu skinuli jaknu, košulju, iscepali slameni šešir i ostavili ga na ulici polugolog.
"Dvojica optuženih pojavila su se na suđenju s uverenjem da će biti oslobođeni jer su pokazali kajanje", priča uz osmeh sudija Jung, koji nije krio da je zapravo navijač Minhena 1860. "Dugo sam razmišljao šta će dobro da zaboli tako okorele pristalice jednog kluba, želeo sam da donesem fudbalsku presudu i onda sam se dosetio ovoga".

Advokat dvojice optuženih momaka rekao je da su njegovi klijenti još platili po 500 evra oštećenom, te da su i njemu kupili kompletnu opremu Bajerna. Do ove zanimljive presude, naravno, nije moglo da dođe da se oštećeni navijač Bajern Minhena nije složio s njom. Dakle, može se reći da su dvojica huligana imala i sa te strane dosta sreće da ne završe u zatvoru...
"Ne postoji toliko zagriženi fudbalski fan koji će radije otići u zatvor na 15 meseci nego da kupi dres najvećeg rivala", izjavio je po okončanju suđenja advokat odbrane.

Da li je baš tako? Šta mislite, kako bi se u ovakvoj situaciji ponašali najzagriženiji Grobari ili Delije?

Komentari / 0

Ostavite komentar