Kobi trenira i "puca" od snage!

"Pored toga što dižem tegove, osećam se jako, jako čvrsto u nogama", uverava Brajant (37) da je ove godine drugačija situacija nego u prethodne dve.

Košarka 05.08.2015 | 11:20
Kobi trenira i "puca" od snage!

Kobi Brajant spreman je sezonu 2015/16, u kojoj ga čeka plata od 25 miliona dolara.

Petostruki NBA šampion ulazi u drugu, završnu godinu ugovora, posle koje će sigurno razmatrati opcije o nastavku karijere.

"Sports ilustrejted" pitao ga je kako se oseća.

"Ne postoje nedoumice oko toga šta mogu. Spreman sam. Telo i noge mi se osećaju ekstremno snažno i zdravo. To je velika razlika u odnosu na prethodne sezone. Što se tiče gornjeg dela tela - radim u teretani, dižem tegove... Napredujem na tom planu. Najveća razlika je to da se osećam jako, jako čvrsto u nogama", kaže Kobi, rođen 23. avgusta 1978.

Sledeće godine, Brajant će obeležiti dve decenije na NBA parketima.

"Da li bi ovo mogla da bude moje poslednja sezona? Apsolutno. Teško je doneti takvu odluku. Zaista je teško to prelomiti. Igrači sa kojima sam razgovarao rekli su mi: 'Kobi, znaćeš kad je vreme'", odgovorio je Brajant na pitanje o penzionisanju.

Iako snaga njegove volje nikad nije dovođena u pitanje, činjenica je da je u poslednje dve sezone odigrao samo 41 meč zbog povreda kolena i ramena. Bez njega, u takmičarskoj 2014/15 Lejkersi su 61 porazom postavili negativni rekord franšize.

Naravno - drugi put uzastopno propustili su i plej-of.

"Mislim da smo, ipak, postavili osnov za obećavajuću budućnost. Mislim da smo na draftu uradili dobar posao. Doveli smo i slobodne igrače koji su jako dobri, kao što su Roj Hibert, Brendon Bas, Lu Vilijams... Imamo odličan miks mladog i veteranskog vođstva", kaže najbolji strelac u istoriji franšize i najmlađi igrač u istoriji lige koji je ubacio 30.000 poena.

Nova sezona NBA lige počeće 27. oktobra, utakmicom Golden Stejt - San Antonio u Orakl areni.

Komentari / 0

Ostavite komentar