Još malo o Partizanovom timu u Pazaru...

Uprava podržala Milinkovića da u Pazaru igraju rezervisti! Nama je najbitnije da prođemo Steauu. Direktor Miloš Vazura uverava da je Jevtoviću, Baboviću i Dornelasu bio bio potreban odmor, a bivši predsednik Dragan Đurić ističe da to „nije bila dobra odluka trenera“.

Fudbal 03.08.2015 | 18:20
Još malo o Partizanovom timu u Pazaru...

Nikome u Humskoj 1 ne prija poraz u Novom Pazaru, ali niko se zbog njega nije preterano uznemirio. Štaviše, odluka da Zoran Milinković jedno od najtežih gostovanja u Superligi počne sa rezervnim timom imala je „amin“ klupske uprave koja je takav čin podržala smatrajući da je predstojeći okršaj sa Steauom u kvalifikacijama za Ligu šampiona daleko važniji. Sportski i ekonomski.

„Milinković je imao podršku da promeni tim. Iz Pazara ne donosimo lepe utiske, mogli smo čak i da pobedimo, imao je Trujić šansu na 1:1, ali dobro... Igrali smo na najtežem gostovanju u ligi, Jevtoviću i Baboviću je bio potreban odmor, Božinov i Oumaru se oporavljaju od povreda, dok je Dornelas tek izašao iz povrede i bilo je potrebno da se odmori malo“, prenosi utiske iz kluba Miloš Vazura, generalni direktor Partizana u izjavi za Informer.

Podsećamo, prvak Srbije u subotu zamenio čak deset igrača u odnosu na sastav koji je tri dana ranije izborio remi u Bukureštu i pretrpeo je prvi poraz u prvenstvu od 26. oktobra prošle godine, kad ga je savladala Jagodina. Izgubio je i prvo mesto na tabeli, ali može mnogo da dobije, jer je odmorio igrače za revanš protiv Steaue, koji bi u slučaju eliminacije Rumuna doneo sigurnu evropsku jesen i bar 5.400.000 evra u kasi.
„Nama je najbitnija utakmica u sredu protv Steaue. To je za nas meč sezone! Svi će biti spremni da izađu na teren, uključujući Oumarua i Božinova, koji su pauzirali zbog povreda. Znam da je Steaua isto odmarala ekipu za duel sa nama. Nisam gledao taj meč, ali jesu ljudi iz našeg stručnog štaba. Ono što znam jeste da imamo odličnu šansu i mislim da možemo da izbacimo Steauu. Uz podršku celog stadiona možemo da savladamo i jače timove od Rumuna“, dodao je Vazura.

S druge strane, bivši predsednik Partizana Dragan Đurić kaže da mu nije jasan potez Zorana Milinkovića da u Novom Pazaru na teren pošalje drugopozivce.
„Nije bila dobra odluka trenera da odmara deset igrača u Novom Pazaru. Tamo smo uvek imali problema i kad smo igrali kompletni. Šteta, jer je prekinuta serija odličnih rezultata, a u krajnjoj varijanti i što smo Crvenoj zvezdi mogli da pobegnemo četiri boda“, rekao je Đurić za Sportski žurnal.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

03.08.2015 18:55

Не могу да верујем. Сезона тек отпочела,играло се тек треће коло Суперлиге), а бебе уморне. Од чега побогу Милинковићу? Хајде да ти опростимо што си ''одмарао'' Божинова и Абубакара, под условом да су повређени, ал'Нинковића, Шапоњића...?? Па они су одиграли по 20-так минута у ова три меча. Шта ли ћеш смислити за изговор кад се буде играло 20-то коло?! Ја сам само аматерски пикао лопту, ал'смешно ми ово образложење.

ODGOVORITE