Vlade i Peđa opet zajedno u Sakramentu?

Legendarni šuter mogao bi da se ponovo odseli u Kaliforniju, na poziv svog bivšeg saigrača, sada potpredsednika Kingsa.

Košarka 26.07.2015 | 16:00
Vlade i Peđa opet zajedno u Sakramentu?

Leta 1998, Peđa Stojaković odselio iz Grčke u Ameriku kao mladi igrač PAOK-a i "dželat" Olimpijakosa, sa namerom da "preko bare" u Sakramentu gradi i sagradi veliku karijeru.

Ovog leta, dok u Atini provodi penzionerske dane, ponovo je želja franšize iz Kalifornije. Sada ga vide kao budućeg funkcionera.

Prema zamisli Sakramenta, Stojaković bi radio uz Vlada Divca, svog prijatelja, nekadašnjeg saigrača i aktuelnog potpredsednika franšize.

Američka mreža "ESPN" objavila je u subotu tu informaciju, uz objašnjenje:

"Vlade Divac pozvao je Stojakovića, svog nekadašnjeg saigrača u NBA ligi i reprezentaciji, da napusti Evropu i vrati se u SAD. Pozvao ga je da mu pomogne u radu sa igračima".

Peđa Stojaković igrao je za Sakramento od 1998. do 2006. i za to vreme tri puta učestvovao na Ol-star utakmicama i dva puta osvajao takmičenje u šutiranju trojki. Posle Kingsa igrao je za Indijanu, Nju Orleans, Toronto i Dalas, u kojem je završio karijeru osvajanjem titule i šampionskog prstena.

Kingsi su se Divcu i njemu odužili za sve što su uradili penzionisanjem njihovih brojeva na svečanostima tokom prošle sezone.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

đorđe

31.07.2015 17:20

p.stojakovic pravo resenje. srečno.

ODGOVORITE