Šehović: Hoću u Partizan, čast je biti deo tog tima!

"Znamo da Partizan stoji slabo sa finansijama, ali je to u ovom momentu manje bitno, važno je ime, reputacija kluba... Čast je biti deo tog tima“, poručio je crnogorski košarkaš.

Košarka 24.07.2015 | 09:00
Šehović: Hoću u Partizan, čast je biti deo tog tima!

Bivši košarkaš MZT-a iz Skoplja Sead Šehović u izjavi za MOZZART Sport potvrdio je informaciju da postoji obostrana želja da karijeru nastavi u Partizanu.
”Interesovanje crno-belih postoji, ali smo u početnoj fazi pregovora. Beograđani su zainteresovani za moje usluge, a kod svakog košarkaša, pa i kod mene, postoji želja da se obuče Partizanov dres. Znamo da Partizan stoji slabo sa finansijama, ali je to u ovom momentu manje bitno, važno je ime, reputacija kluba... Čast je biti deo tog tima“.

Šehović ne krije da ima i drugih ponuda...
”Tržište je otvoreno mada je možda rano za neke stvari. Trenutno je Partizan u prvom planu i očekujem da se nešto više zna za sedam dana. Nadam se da će se sve pozitivno rešiti“, zaključio je Šehović.

Pored Šehovića, beogradski klub trenutno je u kontaktu i sa još jednim bivšim košarkašem podgoričke Budućnosti, Nikolom Ivanovićem.

Komentari / 0

Ostavite komentar