Kasalica o povratku: Rade mi emocije!

"Poziv me je iskreno iznenadio", rekao je Kasalica o mogućem povratku u Crvenu zvezdu.

Fudbal 17.07.2015 | 19:00
Kasalica o povratku: Rade mi emocije!

Filip Kasalica (26) ponovo je na pragu Crvene zvezde, piše "Goal".

Povremeni reprezentativac Crne Gore prošlog leta je sa "Marakane" otišao u korejski Ulsan, ali je usled nezadovoljstva statusom raskinuo ugovor i sada se, u potrazi za angažmanom, obreo u Beogradu.

"Goal" podseća na spekulacije o ponudama iz Poljske i Grčke, pa zaključuje da bi Kasalica, uz saglasnost trenera Miodraga Božovića, uskoro mogao opet da obuče crveno-beli dres.

"Poziv me je iskreno iznenadio, a kod mene su proradile emocije prema voljenom klubu. Spreman sam da detaljno pregovaramo i smatram da mogu znanjem i iskustvom da pomognem u ispunjavanju rezultatskih ambicija Crvene zvezde", rekao je Kasalica za "Sport".

Rođeni Užičanin igrao je za OFK Beograd i Hajduk iz Kule, pa za Slobodu, iz koje je decembra 2011. prešao u Zvezdu i sa njom osvojio po jedan Kup i prvenstvo Srbije.

Kad su bivši zvezdaši u pitanju, to nije sve - nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Kasaličin saigrač Nikola Mikić (29) vratiće se u srpski fudbal, ali u redove OFK Beograda, kod trenera Vladimira Petrovića Pižona.

Mikić na Karaburmu stiže kao slobodan igrač, posle raskida saradnje sa trećeligašem, turskom Manisom.

Komentari / 0

Ostavite komentar