Gaitan za 35 miliona stiže u Junajted?!

Mančester Junajted pregovara sa Benfikom oko prelaska Nikolasa Gaitana na Old Traford, vrednog 35 miliona evra, tvdi agent desnog beka 'Crvenih đavola' Rafaela.

Fudbal 13.07.2015 | 15:20
Gaitan za 35 miliona stiže u Junajted?!

Argentinsko krilo dovođeno je u vezu sa Junajtedom i u prethodna dva prelazna roka, ali se sve završavalo na medijskim spekulacijama.

"Benfika i Mančester Junajted pregovaraju o prelasku Nikolasa Gaitana na Old Traford, a u transfer bi trebalo da bude uključen i Rafael. Rafael žei da pređe u Benfiku, veliki evropski klub", kaže Kasiano Pereira.

Gaitan je u Lisabon stigao pre pet godina, a za to vreme je upisao skoro 150 nastupa za 'Orlove' i postigao 25 golova, dok je za reprezentaciju 'Gaučosa' nastupio u devet navrata.

Ekipa Luja van Gala trebalo bi da bude jedan od glavnih favorta za osvajanje Premijer lige sledeće sezone, a Holanđanin uveliko radi na sklapanju tima. 'Teatar snova' je napustio Portugalac Nani, a njegovim stopama u ekipu Fenerbahčea trebalo bi da krene i Robin van Persi.

S druge strane, posle Mimfisa Depaja iz PSV Ajndhovena, u klub je stigao vezista minhenskog Bajerna Bastijan Švajnštajger, a u klubu najverovatnije ostaje David de Hea. Takođe, očekuje se da Junajted dovede i štopera i napadača svetske klase do kraja prelaznog roka.

Komentari / 0

Ostavite komentar