Laveci hoće u Juventus!

Alehandro Maconi, agent napadača Pari Sen Žermena Ezekjela Lavecija, kaže da je njegov klijent otvoren za prelazak iz Pariza u torinski Juventus.

Fudbal 13.07.2015 | 14:00
Laveci hoće u Juventus!

Kao i prošlog leta, Argentinac se nalazi u centru medijskih spekulacija da bi mogao da napusti šampiona Francuske, s kojim je ušao u poslednju godinu ugovora.

"Imam odličan odnos sa Đuzepeom Marotom (sportski direktor) i Masimilianom Alegrijem (trener), a u prošlosti smo često pričali o mogućem prelasku Lavecija u Juventus, ali skoro nismo", kaže Maconi.

Ipak, Maconi ističe da se Laveciju ne žuri, podsećajući da će bivši napadač Napolija sledeće sezone moći da bira gde želi da nastavi karijeru, pošto mu istekne ugovor.

"Ne žuri nam se. Laveci može da ostane u PSŽ još jednu sezonu, pa da kada mu istekne ugovor apsolutno sam odlučuje o svojoj budućnosti. Takođe. spremni smo da čujemo predloge svih velikih klubova koji su zainteresovani. Juve je naravno jedan od njih. Ako nas budu zvali, bićemo spremni i uzbuđeni da otpočnemo pregovore. Ekekjel želi da se vrati u Italiju, Serija A mu je uvek u mislima. I sa Interom smo pregovarali u prošlosti, ali je njegova plata bila problem", zaključio je Maconi.

Komentari / 0

Ostavite komentar