I Nemanja Kojić ide iz Partizana?!

Transfer je veoma blizu realizacije...

Fudbal 14.07.2015 | 08:20
I Nemanja Kojić ide iz Partizana?!

Bliži se rastanak Nemanje Kojića i Partizana. Posle dve i po godine u Humskoj 1, napadač je blizu odlaska u inostranstvo, pošto se ovih dana privodi kraju njegov transfer u Tursku.

Za sada se ime budućeg Kojićevog kluba drži u tajnosti, mada dobro obavešteni izvori uveravaju da bi posao trebalo da se završi tokom sledeće sedmice i da će se „devetka“ crno-belih preseliti u jedan od prvoligaških kluba države u kojoj je transfer ugovorio i doskorašnji golman Partizana, Milan Lukač (Ahisar).

Razlog Kojićevog odlaska valja tražiti u činjenici da je klub tokom letnje pauze angažovao dvojicu napadača - Valerija Božinova i Abubakara Oumarua - a kako trener Zoran Milinković na raspolaganju ima i Ivana Šaponjića mnogi su skloni da takvu situaciju protumače utiskom da bi nekadašnji fudbaler Rada bio tek četvrti izbor u špicu i da je zato za njega najbolje da promeni sredinu.

Nemanja Kojić je među crno-bele došao sa Banjice u zimu 2013. i do sada je odigrao 57 utakmica, postigao 16 i namestio osam golova.

Ugovor mu ističe 30. juna 2016.

Komentari / 0

Ostavite komentar