"Šta je sa grkljanom i očima Slobodana Ilića?"

- Želeo bih da govorim o svim stvarima u regionu od pre nekoliko dana - izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić na početku vanredne konferencije za štampu.

Srbija 25.06.2015 | 21:12
"Šta je sa grkljanom i očima Slobodana Ilića?"

- Želim da vam se obratim o sticaju okolnosti - (Naser) Orić, (Ramuš) Haradinaj, zida (na mađarsko-srpskoj granici), demonstracijama ispred jama u koje su nas bacali da nas ne bi bilo... O pljuvanju i batinjanju samo zato što smo tražili Orića. Odluka o Oriću je politički motivisana i sve samo ne pravična - rekao je Vučić.

- Izručenje Orića Bosni i Hercegovini spada u mučne, ali i poučne stvari, pogotovo za nas Srbe. Srbija će umeti da izvuče pouke, a one su da pitanje ratnih zločina nije uvek pitanje pravde već politike - naveo je on.

- Od kada je taj postupak preuzeo sud u Bijeljini od suda u Beogradu, taj postupak se praktično ne vodi. Mi nemamo iluzije. Ko će da vrati oči Slobodanu Iliću i ko će da vrati desetine i desetine pobijenih Srba u Podrinju? Slobodana Ilića pominjem jer mu je svojim rukama Orić izvadio oči i preklao ga - rekao je premijer.

- Želim da vam kažem da o svakom zločinu mogu otvoreno da govorim i zato sam spreman da odem gde god treba. Drugi treba da odgovore zašto ćute o svojim zločinima. To je naša pobeda - istakao je Vučić.

- Naša politika se posle ovog događaja neće promeniti. Ne zato što smo slabi već zato što verujemo u budućnost. Moja ruka nije prihvaćema prema Bošnjacima. Čim je bila gotova bila ta konferencija gde sam ponudio svoju ruku pomirenja, krenuli su sa pretnjama. Sada kada je pušten Naser Orić, garantuju mi bezbednost. Ne treba mi sada da mi garantujete... - naveo je on.

Vučić je istakao da će se i dalje zalagati za mir i stabilnost u regionu, i da se zbog jednog čoveka neće menjati odnos Srbije prema bošnjačkom narodu.
- Srbija neće da menja odnos prema Bošnjacima zbog jednog ratnog zločinca. Vidim da su drugi spremni da promene politiku zbog jednog ratnog zločinca - ukazao je on.

- Švajcarski organi nisu ulazili u to da li je Naser Orić zaklao Slobodana Ilića. Čekali su poslednji dan, rok da BiH podnese zahtev za izručenje. Šta je sa grkljanom i očima Slobodana Ilića? - upitao je Vučić.

- Da li neko može da izmisili priču da sa svim detaljima kako je neko zaklao čoveka? Plašim se da je to rezulat onoga što su mi rekli pre dva dana u Briselu: "Pusti Vučiću sve to.Vi ste izgubili ratove devedesetih" - naveo je on.

Podsećamo, Tužilaštvo Srbije za ratne zločine raspisalo je poternicu za bošnjačkim ratnim komandantom Srebrnice Naserom Orićem zbog sumnje da je u srpskom selu Zalazje mučio, a zatim i zaklao predratnog sudiju u Srebrenici Slobodana Ilića.

Premijer je istakao da je ponosan što u Srbiji nije sramota govoriti o zločinima sopstvenih građana jer je to "pitanje prava i pravde".

- Kao predsednik Vlade Srbije osećam se veoma ponosno, jer mi Srbi gonimo srpske zločince koji su rezali grkljan drugima, koji su ubijali vezane civile, jer se ne stidimo da o tome govorimo, jer to kod nas nije sramota, jer to kod nas nije politika već pravo i pravda - rekao je Vučić.

On je naglasio da ponosno sme da kaže da želi da ode na svako mesto u bivšoj Jugoslaviji gde su se zločini dogodili i da o svakom zločinu otvoreno govori.

- Zašto drugi to ne smeju, zašto samo govore o zločinima nad svojim narodom? To je pitanje za njih, a ne za nas i u tome vidim budućnost Srbije, i veliku šansu. Vidim budućnost da pobeđujemo nepravdu našom snagom i uspehom, da svi svetski mediji govore o velikom srpskom uspehu u borbi protiv deficita", rekao je Vučić.

DEMONSTRACIJE ISPRED JAMA

- Da li hoćete da mi organizujemo demonstracije ispred jama? Mi nećemo da ćutimo i šta ćete da preduzmete protiv Srbije? - upitao je premijer.

- Ne razumem te demostracije ispred jama gde su nas bacali. Šta žele da kažu da nas nije dovoljno u jamama. To, doduše, ne mogu da zamerim (premijeru Hrvataske) Zoranu Milanoviću - rekao je Vučić.

Komentari / 57

Ostavite komentar
Name

Nikola ozren

25.06.2015 19:21

Odes li u srebrenicu pljunuo si na sve srpske zrtve.Ko je se od njih poklonio nad srpskim nejacima oko srebrenice ismijavaju nas stalno.Treba i sa ovom srbijom prekinuti sve nije to srbija ona nasa to je sada masinerija kojom upravlja zapad.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

25.06.2015 19:22

Boris se protiv vjetrenjaca Vucicu. U startu si izgubio. Na zalost.

ODGOVORITE
Name

Gojko

25.06.2015 20:09

Ah, opet prica 'svet ne razume Srbe'. Pa do kada?!

Name

Edo , Slatina - Tuzla

25.06.2015 21:11

"Opet se spotičemo o nezaobilazne korijene,nažalost! Ili ih u našim nastojanjima da doprijemo do sebe samih, pokušavamo razumjeti, ponovo pronaći u sebi, da bi omogućili svoj put ka budućnosti, cjelovitiji, sa svim onim što sa sobom nosimo kroz život, da bi mogli da se ostvarimo kao ljudi i kao ličnosti!" P.S. Znam kome je nocas najljepse u svemu ovome !! Bakiru Izetbegovicu i Miloradu Dodiku !Treba da caste Svajcarce za ovo ! Prvom sto mu je ovo doslo kao kec na deset da"njegove ovce"zaborave na prazan stomak i na obecanih 100.000 radnih mjesta, a drugom da"njegove ovce"zaborave na prazan stomak i na njegovu tajkunsku pljacku !

Name

cccc

25.06.2015 19:22

Kupite jeftine poene narod je gladan, ali nema vise mmf sad da vidimo strucnjake na djelu

ODGOVORITE
Name

Edo , Slatina - Tuzla

25.06.2015 21:41

Uzeli nas na pricu, ko nas ybe glupe. Oni vozaju dobra auta, sorry vozaju ih drugi, deru guzove puterima-sve im ide podmazano u zivotima, redovno izlaze na binu i pljuju po drugima, sa kojima su u talu naravno. Pa ovo sa Naserom je godilo svim politicarima u regionu. Pola mjeseca niko nije pitao za nezaposlene, plate,korupciju itd itd. Stoka se fiksirala na jedno, a ovamo nam je promaklo ko zna sto. Kao na predstavi kod iluzioniste. Za nekoliko mjeseci cemo svi skontat da smo bili ybani.

Name

ja sam

25.06.2015 19:24

Vidi se da Bakiroglu i Bosnjaci vladaju u B i H. I Srbe su uspjeli zavaditi. Sad se Srbi 6 svadjaju ko je veci papak.

ODGOVORITE
Name

Sve dolazi polako

25.06.2015 19:27

Svako ce platiti za svoje zlocine kad tad. Ne treba nikakav Sud. Bog i Alah sve vidi sa Neba i ceka sudnji dan da dodje po svoje zrtve.

ODGOVORITE
Name

Mali

26.06.2015 06:20

Od toga nema nista!

Name

Kiklop

25.06.2015 19:29

Srbi imaju svoju istinu,a sav ostali svijet svoju. Tako je uvjek bilo i tako ce ostati. Na Balkanu su svi krivi,neko manje a neko vise. Vucic sigurno nije u prvoj grupi.

ODGOVORITE
Name

Marko

25.06.2015 19:36

Sad se kao iscudjuju zato sto je pusten, a srpska diplomatija nije uradila nista da ovaj krvolocni monstrum bude priveden pravdi. Cak stavise, prizeljkivali su da ga svajcarci puste da se ne bi ugrozili "dobrosusjedski odnosi" sa Bosnom i Hercegovinom kao ispostavom islamske drzave na balkanu.

ODGOVORITE
Name

RadikalNO

25.06.2015 20:24

Čekali su zadnji momenat da pošalju zahtev za izručenje. Izađite bre iz Interpola, ne brukajte se više. Sram da te bude Vučiću. Tvoji ministri iz tvoje vlade podržavaju rezoluciju o Srebrenici poput Zorane Mihajlović... Hajde negiraj me.. Vi ste šaka jada prodanih srpskih izdajnika. Samo vas lični interes zanima da što više nakradete. Zašzitio si sve žute lopove... Ti i politika. Idi bre smešan si.

Name

Slavko Bojić

25.06.2015 19:37

Zovem se Slavko Bojić, i javno kažem da treba strijeljati sve one koji su klali , davili , vadili oči, ubijali djecu. Lično bih kao srbin ubio takve Srbe pa onda hrvate i muslimane. Ali se plašim da je u tom košu jako malo Srba. Bio sam četiri godine na ratištima ali ubijati civile i pri tome se ponašati kao heroj kao otac nacije. Ovo govori o tome koliko će Bosna da živi. Lično bi se zalagao da se borcima sa sve tri strane dodijeli nacionalna penzija. Branili su svoje. Ali sam za zakon koji će presuditi zločincima, to nisu borci to su pič.. , to znaju svi pravi borci.

ODGOVORITE
Name

rade

25.06.2015 21:51

Svaka čast na komentaru. Ti si pravi borac i pravi predstavnik naroda ljudino.

Name

emir_gračanica

25.06.2015 23:45

Bravo gospodine.

Name

Beograd

25.06.2015 19:40

Sta pjenis bez veze,sudovi rade svoj posao a ne da slusaju tebe

ODGOVORITE
Name

md

26.06.2015 05:17

Da mozda ne misliš na bosanske sudove da rade svoj poso. U slucaju Atifa Dudakovica postoje video snimci dokaza zločina i opet ništa. Prema tome nema sta da se priča jasno je sve .

Name

zox

25.06.2015 19:48

Kakve oci gospodine Vucicu !!! To su oci jednog Srbina one nisu vazne ,vazne su samo zrtve bosnjackog naroda. Jadan je taj narod i ta zemlja u kojoj je Naser Oric heroj , a opste poznata cinjenica je da je zlocinac i bandit nad banditima .

ODGOVORITE
Name

dnk

25.06.2015 19:49

Obični prodavač magle.Kazi ti nama šta je sa kriminalcima Miškovićem,Bekom,Šarićem,Đurićem,Đilasom....sve se utišalo .Narodu si obećao pravdu i lopove u zatvoru a ova ekipa je na slobodi(samo Šarić u pritvoru)...MANIPULATORU OBIČNI!

ODGOVORITE
Name

Igor

25.06.2015 19:49

Okreni se Srbiji, Srbima i buducnosti. Srpskom radniku, seljaku i djetetu. Srbija gladna ne moze biti, ko dosao dobro dosao kome ne valja neka ide gdje hoce . Prvo svima struju, hranu i krov nad glavom ! Svako dijete mora imati iste uslove za odrastanje i ono osnovno obrazovanje. A onda nadgradnja. Covjeka na prvo mjesto . Srbija je trenutno leglo bezvlasca, bezboznistva i otudjenosti od svega ljudskog. Zemlja ogromnih razlika gdje je nekima raj a nekima pakao.

ODGOVORITE
Name

Hag

25.06.2015 19:51

Koliko Srbi sumnjaju u pravicnost sudjenja Orica u BiH (iako imaju uticaj na tuzioce) toliko Bosnjaci sumnjaju u pravicnost sudjenja u Beogradu. Jedino rjesenje je da se zatrazi sudjenje u Hagu, iako ne idealno ali ipak najnepristrasnije rjesenje. Ja sam licno za to da svaki zlocinac mora biti kaznjen, a Hag se mora uzeti kao vrhovna instanca.

ODGOVORITE
Name

Sud u Hagu

25.06.2015 22:13

Pa bio u Hagu i nije osudjen.

Name

Ostoja

25.06.2015 19:52

Bakir je ubjedljivo najveci zlocinac!

ODGOVORITE
Name

posteno

25.06.2015 19:52

Srbija ima sporazum s BiH o ratnim zlocincima i zahtjevom za izucenjem Orica su ga prekrsili, mislim dato nije posteno!

ODGOVORITE
Name

Hag

25.06.2015 20:03

Ljudi poput Orica,Karadzica i Mladica i da ih ne nabrajam samo dio politicke igre.Nisu ni Bosnjaci vise sto su bili prije 20-30g.Stvorili su jaku organizaciju i lobi u svijetu,najbolji primjer njihove sposobnosti je za vrijeme poplava i pribavljane stvari za svoj narod.

ODGOVORITE
Name

Ado

25.06.2015 21:46

Sto za svoj narod? Odakle ono bijase pomocnici u Doboju i okolini i sta su Dobojlije (muslimani) dobili nazad? Skandiranje Ratka Mladica pred dzamijon prije nekoliko dana, o cemu naravno nije bilo izvjestaja ni na ovom portalu niti kojem drugom iz RS-a.

Name

Требиње

25.06.2015 20:10

Само ти настави са "добросусједским" односима са бошњацима, хрватима и албанцима а они ти свако мало ударе дипломатски шамар а ти ћутиш, то си онда и заслужио. А за насера орића (мала слова) то је још један дипломатски пораз српске политике и сад Бошљаци у БиХ ликују ли ликују.Глумиш неки "фактор стабилности на Балкану" а нико те не зарезује у Европи ни 2% већ гледају како ће што више понизити и опљачкати Србију што и успијевају а ти опет навалио да идеш код њих (ЕУ).И у праву су неки што нас називају мазохисти

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

25.06.2015 20:17

E moj Vučiću, nije ova rabota za tebe. Ne može Radikal da glumi demokratu i Evropejca... Ili se konačno probudi iz svog sna... Ako je to uopšte san. Ako se taj san ne zove profit ili interes. Posavetuj se sa onim ko ti je politički otac. Mudriji je od tebe. Naravno mislim na Tomu. Ili ste obojica deo iste priče. Aleksandre Vučiću, nema Srbija šta da traži na ovom usmrđelom i trulom Zapadu i EU. Budućnost je u BRIKS-u i okretanju prema Rusiji. Ali ti to ne možeš i ne smiješ. Zbog onih kojih su te doveli na vlast. Ako imaš m**a stisni petlju i kaži NE. Tvoj je izbor hoće li te Srbija slaviti ili pljuvati...

ODGOVORITE
Name

isti smo

25.06.2015 20:19

Samo cu reci jedno: Oric ce na sudjenju u Sarajevu proci kao Simini cetnici na sudjenju u Beogradu

ODGOVORITE
Name

Dragisa

25.06.2015 20:40

Bravo !!! Pogodio si 'u sridu' Jer svako od nas koji zivimo na Balkanu brani svoje, ne priznaje vlastitu krivicu i kada je ocita, a osudjuje i optuzuje one druge

Name

Milojko Banja Luka

25.06.2015 20:26

Četnici su jedno a orić je drugo. Četnici su i tebe oslobađali balavče. A oriću ćemo mi suditi u Republici Srpskoj samo polako

ODGOVORITE
Name

pa

25.06.2015 20:28

Izmedju ekstremizma i BiH Bosnjaci su izabrali ekstremizam. BiH uskoro ide na smetljiste istorije, jer tako odvratna nije bolje ni zasluzila.

ODGOVORITE
Name

Moj Vucicu

25.06.2015 20:36

Ako je taj monstrum za Bakira i ostale heroj,niposto nebih otisao na komemoraciju.Drugo,kad ce ukloniti sa ploca imena ljudi koji su zivi??

ODGOVORITE
Name

kralj

25.06.2015 21:02

Treba priznati zlocine i pogledati istini u oci ako mislis dobro svom narodu i nezataskavati stvari.

ODGOVORITE
Name

snouden

25.06.2015 21:20

Vucicu prekinite svaku saradnju sa EU.Niko srbiju ne ferma niti jedan posto nemojte da nam se ceo svet smije to su pokazali potjernice za Divljakom ,Ganicem ,Oricem i drugim srpskim koljacima.Nemojte bar vi ponazavati sebe i svij narod.Srbima netreba Eu.Svakako nas ucjenjuju bombardovali su nam gradove ubijali civile nato bombama sta ce nam ta zlocinacka organizacija samo pakt Rusija Kina Indija Srbija to su bratske zemlje Srpskog naroda.

ODGOVORITE
Name

goran

25.06.2015 21:35

Naser Oric je u okolini Srebrenice do temelja spalio 39 Srpskih sela i ubio 3500 ljudi po direktnoj nredbi drzavnog vrha multietnicke dzamahirije Alije Izmetbegovica a po odobrenju NATO demokrata i sve u periodu od 92 do 95 kada su pokusali papicu koju su sami zakuvali.Koliko je ubijeno muslimanske djece a koliko srpske u ovim operacijma?Proucite podatke pa onda nesto komentarisite.Jedina zrtva negiranja zlocina nad srpskim zrtvama je nakaradna drzava BiH koja ce totalno nestati.Dosta je price da su muslimani ubijani i progonjeni a srbi sami napustili svoju imovinu te se sami poklali.Smrdi vam prica a taj smrad vodi u jos vecu mrznju i podjele.Samo razmislite koga stitite i jeli taj psihopata vrjedan mrznje

ODGOVORITE
Name

ero

27.06.2015 02:19

"Podaci koje ću vam predstaviti su dobijeni od Odjeljenja za istraživanje rata, ratnih zločina i obradu dokumentacije, znači zvanične institucije Republike Srpske 1. Prema podacima Odjeljenja za istraživanje rata, ratnih zločina i obradu dokumentacije od početka do kraja rata u BiH (1992-1995) godine na teritoriji opština Zvornik, Srebrenica, Bratunac, Vlasenica sa opštinom Milići, Kalesija sa opštinom Osmaci i Šekovići pogunulo je 2.385 Srba. 2. Od ukupnog broja Srba (2.385) koji su stradali u ovih 6 opština (plus opštine Milići i Osmaci) 1.974 su vojnici, 387 civili, a 24 su svrstani u kategoriju „nepoznat status“."

Name

Владо Бања Лука

25.06.2015 21:36

Вучић је дао тзв Косову међународни позивни број! Тиме је признао тзв државу Косово. Само једна од његових "побједа". Да би се то прикрило пред српском народом, уз помоћ западњака, задњих дана се смарамо са причом о Орићу и Харадинају. За то вријеме, Космет оде, плате и пензије тону, итд, итд. И то све захваљујући Вучићу и марионетској влади...

ODGOVORITE
Name

BL

25.06.2015 21:48

Srpska diplomatija je izgleda samo nas Srbe ubijedila u istinu o zlocinima prema nama,samo to u svijetu nije dovoljno i ne pije vode i nikakve koristi za nas.Ili imamo nesposobnu diplomatiju ili nas lazu,treceg nema.

ODGOVORITE
Name

Ha

26.06.2015 01:49

Biće da je oboje odnosno sve sto si naveo.

Name

Oko sokolovo

25.06.2015 21:51

Bio ti je u Srbiji sto puta, što ga nisi uhapsio!

ODGOVORITE
Name

MD

25.06.2015 22:09

Crni Gruja...svaka cast na komentaru.Vucic jos nekapira da pravde nema,da je pravda u rukama "MILOSRDNIH ANDJELA"koji su nas bombardovali,ubijali,trovali,otimali nasu zemlju i jos nas uvijek ubijaju i pljuju po nasim zrtvama.

ODGOVORITE
Name

abc

25.06.2015 22:46

Sta kazu Ivanic i Bosic? To me zanima.

ODGOVORITE
Name

O ocima

25.06.2015 23:41

Iz perspektive osobe koja gubi vid i zna o ocima dosta. Ne bih na vasem mjestu to pripsivali niti Naseru, a niti bilo kome drugom bez cvrstih dokaza. To je vrlo delikatno i zahtjeva da covjek bude masina za ubijanje.

ODGOVORITE
Name

NIJE MI JASNO

26.06.2015 04:44

Nije mi jasno, zašto Srbija traži Nasera. Zar Srebrenica nije u RS-u?

ODGOVORITE
Name

marko samardzic

26.06.2015 05:25

Odmah sam rekao po kao hapsenju da ce ga pustiti!Monstrum I svi su monstrumi koji ga stite I podrzavaju!!!

ODGOVORITE
Name

bih

26.06.2015 06:11

Kakvo smo mi bolesno drustvo, tesko da nam ima lijeka. I onih dana kada se malo primirimo, i pocnemo normalnije komunicirati, ove nase "gazde" nam onda bace samo jednu kost, a mi ko podivljale pomije se pocnemo klati.. Dok moj prijatelj iz EU-a, ima najvecu brigu oko toga gdje ce na ljetovanje, mi baljezgarimo o istim stvarima godinama. Ja sam u pravu, NE JA sam upravu...ma DAJ PUSKU sad ces vidjet koje upravu... eto je ono sto mi znamo. Ja sam bosnjak, i ne zelim provesti ovaj jedan zivot uceci kako se treba mrziti, prepucavamo se godinama, beskorisno na sve starne. U Doboju za vrijeme iftara, uvrede, skandiranja itd.. i tu vijest prenose samo bosnjacki portali, Naser heroj, Naser zlocinac...ma ljudi prodje nam ovaj jad i cemer od zivota, pa dajte kad vec ne mozemo na more jer nemamo para (ne daju nam gazde), da barem pricamo o tome gdje bi lijepo bilo otici na ljetovanje.

ODGOVORITE
Name

MSP

26.06.2015 06:17

Stvarno ne znam zasto mnogi ovdje Bakira Izetbegovica karakterisu kao ratnog zlocinca? Po cemu je taj covjek zlocinac?? On u ratu puske nije vidio, osim na ledjima tj. u rukama drugih boraca. On je gotovo cijeli rat proveo u trezoru Narodne banke Bosne i Hercegovine, a njegov nos je udahnuo frisak zrak tek krajem 1995.

ODGOVORITE
Name

Zero

26.06.2015 09:36

Pa vidiš da su nepismeni.

Name

lajkovačka

26.06.2015 06:53

Hajde što svijet ne razumije nasa, ali je istina da mi ne razumijemo sami sebe.

ODGOVORITE
Name

Bobo

26.06.2015 06:57

Ovo je dno dna.On je isporucen jer su tako zeljeli predstavnici institucija iz BiH medju kojima sjede i Srbi koji su se zalagali da on ne bude isporucen Srbiji.Prema tome nema kukanja sam pao sam se ubio.Niko nama ne moze zlo nanijeti koliko mi sami sebi mozemo nauditi.Sto se tebe tice Vucicu i nemoj nam pomagati molim te.

ODGOVORITE
Name

Goran

26.06.2015 07:35

Treba to raditi kao jevreji sto su radili sa nacistima! Pratiti, I kinapovati I pred sud....

ODGOVORITE
Name

hercegovina

26.06.2015 09:03

Pa radili su partizani i sa ustasama ne moram gledat sta rade Jevreji.

Name

Serafim

26.06.2015 12:01

Znane i neznane zrtve jape iz jama odsecenih polnih organa, iskopanih ociju, odsecenih jezika, orubljenih glava izbodena zicom nabijana na kolac,udarana maljem u glavu vezanih konjima za repove od konja Nasera Orica i ja sam ratovao u Podrinju i od srbskih unesrecenika cuo ovake stvari nisam nista izmislio kao pravo govorio tako mi Bog pomogao. Videcemo sta ce Sarajevo da ucini ili cemo se ponovo zakrviti zbog prokazanog i osvedocenog zlocinca kao heroja bosansko hercegovackog tuzilastva ali ne i naroda koji je bio i osrta zrtva Nasera Orica. Ta dzenaza se pretvorila zbog ucena i politikanstva u cirkus politicara, u regionu i nanela nesagledive posledice koje ce tek posle dvadesetogodisnjice isplivati na povrsinu, i pretvoriti se u medjunacionalne netrpeljivosti ili ne daj Boze sukobe sto nije iskljuceno.

ODGOVORITE
Name

Strsljen

26.06.2015 12:18

E moj Vucicu srbski grkljan i srbske oci ne vrede za tu tvoju Evropu ni lule duvna okreni se Rusiji i Francuskoj ako si Srbin, ako ne znas kako pitaj svoga stvoritelja Seselja da ti pokaze pravi put.

ODGOVORITE
Name

Bošnjak

27.06.2015 10:30

Kome ovo odgovara? Ako niste skontali, a vjerujem da jeste, samo da ih imenujem SDA Bakiru Izetbegoviću i SNSD Miloradu Dodiku. Samo na ovaj način vladaju godinama, i samo tako mogu ostati na vlasti.

ODGOVORITE
Name

20 MILONA

27.06.2015 13:43

Ljudi,to trba raditi ,sa malo manje galame,ako ovog puta ne budem dobro shvacen.Da je Tito stalno poslije rata galamijo mi bih se jos uvjek klali.Da su Rusi stalno govorili 20 milona pobijenih Rusa ne bih se rat nikad zavrsio.Zlotvore, koji su zla radili, na svim stranama u tajnosti hapsiti i osudjivati.Ljudi, zivit moramo.

ODGOVORITE