Tri uslova da Živković ostane u Partizanu...!

U Partizanu veruju da će crno-beli biser "još neko vreme" provesti u klubu.

Fudbal 26.06.2015 | 08:00
Tri uslova da Živković ostane u Partizanu...!

Partizanovi "Novozelanđani" nalaze se na zasluženom odmoru. Andrija Živković, Ivan Šaponjić i Miladin Stevanović dobili su slobodno do kraja priprema u Sloveniji.

Njih trojica priključiće se klupskim saigračima uoči samog početka sezone.

"Moramo da mislimo na zdravlje te dece. Nauka kaže da je igračima posle naporne sezone, a njihova je svakako bila i bez odmora još od zime, potrebno 14 dana za odmor. Mi smo ih častili malo više", kaže Zoran Milinković.

Trener Partizana veruje da će Živković, uprkos interesovanju brojnih klubova, i posle leta ostati član kluba iz Humske.

"Verujem da je realno da ostane", odgovorio je Milinković i objasnio:

"Da li će Živković ostati u Partizanu zavisi od tri aspekta. Prvi je stav kluba, pa zatim agenta i na kraju igrača. U tom trouglu bi trebalo tražiti rešenje. Lično, mislim da će Andrija i njegova porodica doneti odluku da je za njega najbolje da još neko vreme provede u Partizanu".


Za "parni valjak" bi u ovom trenutku značajno bilo kada bi takvog igrača uspeo da zadrži barem polusezonu.

"Živković je za svoj uzrast među najboljim fudbalerima na svetu, žele ga mnogo, a mi moramo da pariramo njima. Voleo bih, ako ništa drugo, da Andrija ostane sa nama barem još šest meseci".

Šef stručnog štaba Partizana sa pažnjom je pratio igre "orlića" na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, posebno fudbalera crno-belih.

"Možda je subjektivno, ali moj stav je da je Živković bio za klasu bolji od ostalih. Nepravda je i nije fer to što na kraju nije dobio priznanje za najboljeg igrača na turniru", ocenio je Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar