Završen posao: Brazilac Dornelas u Humskoj!

Partizan za tri dana dovodi i Markinjosa! Uprava Partizana privodi kraju jedan od najdinamičnijih prelaznih rokova poslednjih godina.

Fudbal 18.06.2015 | 15:40
Završen posao: Brazilac Dornelas u Humskoj!

Završen posao! Shodno najavama, Partizan je angažovao i četvrto pojačanje u letnjem prelaznom roku. U ranim popodnenim časovima u Beograd je stigao Fabrisio Silva Dornelas (25) koji će narednih šest meseci igrati za crno-bele kao pozajmljen igrač brazilskog drugoligaša Bregantina.

On će ekspresno overiti saradnju sa prvakom Srbije, potpisati ugovor, posle čega će biti promovisan pred novinarima, a zatim će odmah produžiti na Taru, kako bi se pridružio ekipi na početnoj fazi priprema za predstojeću sezonu. Dornerlasu će ovo biti drugi izazov u Evropi, pošto je 2009. proveo pola godine na pozajmici u nemačkom Hofenhajmu.

Dornalasu će u Humskoj 1 biti poverena pozicija levog štopera (s obzirom da se Branko Ilić nalazi na izlaznim vratima kluba i verovatno se seli u turski Goctepe), a kako je u karijeri igrao i na mestu levog beka Zoran Milinković će imati opciju više i na mestu koje je u prethodne četiri godine pokrivao Vladimir Volkov.

Fabrisio Silva Dornelas neće biti jedini Brazilac koji će u ovom prelaznom roku pojačati Partizan. Štaviše, neće biti jedini ove sedmice, jer će prema najavama sa Topčiderskog brda u naredna tri dana crno-beli dres zadužiti i Gabrijel Markinjos. Reč je o krilnom vezisti Al Nasera iz Saudijske Arabije, koji je prvu polovinu 2015. godine proveo na pozajmici u Santosu, ali je odirao samo jedan meč. Markinjos će u Beogradu zameniti Andriju Živkovića koji se ovog leta definitivno seli u inostranstvo, najverovatnije u Valensiju.

Komentari / 0

Ostavite komentar