Ibrahimović poslao poruku! Blizu je…

U Dohi su u toku pregovori. Švedski as na zvaničnom nalogu od danas ne prati klub čiji je član.

Fudbal 19.06.2015 | 16:15
Ibrahimović poslao poruku! Blizu je…

U Kataru se vode pregovori i lome koplja oko povratka Zlatana Ibrahimovića u Milan, a švedski as je poslao poruku koja bi mogla da uznači da je završio sa karijerom u PSŽ.

Ibrahimović je na svom Tviteru profilu do sada pratio samo tri naloga. Švedski Volvo koji mu je sponzor., zatim zvanični nalog Pari Sen Žermena kao i nalog za navijača PSŽ-a u Švedskoj. Od danas Ibra prati jedino Volvo, pošto je otpratio dva naloga kluba čiji je član.

Zanimljiv signal s obzirom na to šta se sve dešava. Ibra je juče doputovao u Dohu sa svojim dugogodišnjim menažerom Minom Rajolom. Danas su započeli pregovore sa Naserom al Kelaifijem o uslovima prelaska u Milan. Prvi čovek PSŽ nije želeo da se odrekne prve zvezde, ali izgleda da će morati.

Ibrahimoviću je dosta Francuske i Pariza, želi u Italiju, a i supruga Helen ga pritiska u toj nameri. Milan je jedina opcija i ostaje još da pronađe zajednički jezik sa čelnicima Svetaca. Spreman je da se odrekne velikog novca koji bi mu pripao u poslednjoj godini ugovora. U Parizu je zarađivao 14.000.000 evra godišnje, u Milanu neće moći da dobije više od 8.000.000 po sezoni.

Sve miriše na razlaz sa Svecima i povratak na San Siro. Možda čak do kraja večeri stigne potvrda iz Dohe.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bozidar

19.06.2015 15:08

Ima li da je neki loš direktor dao ostavku ili loš političar otišao zauvjek iz politike ili otvorena fabrika za 1000 radnih mjesta to ovom narodu treba a Ibra ?

ODGOVORITE