Eksplozija auta u Švedskoj

Jedna osoba je poginula, dok je više njih ozbiljno povrijeđeno u eksploziji automobila u centru Geteborga, na jugozapadu Švedske, saopštili su rano jutros švedska policija i spasilačka služba.

Svijet 13.06.2015 | 09:09
Eksplozija auta u Švedskoj

U autu je u trenutku eksplozije bilo petoro ljudi, među kojima i jedno dijete, koje je teže povrijeđeno, javio je AFP.

Auto je nakon eksplozije bio potpuno uništen, rekao je portparol spasilačke službe Bose Anderson, preneo je AP.Eksplozija se dogodila u kvartu Torsland.

Uzrok eksplozije još uvek nije poznat, kao ni drugi detalji o incidentu, a istraga je u toku.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Kako javljaju alternativni mediji

13.06.2015 10:26

One koje drzava ne kontrolise, zrtve su Bosnjaci. Mediji tvrde da su to sukobi bandi jer ko god posteno zivi ne moze steci kao doticni. Tragovi eksploziva su nadjeni u autu. Citirani mediji su Flashback i exponerat.

ODGOVORITE
Name

seherlija

13.06.2015 20:23

Nazalost desila se tragedija u Geteborgu juce u 17.20 kojom prilikom je eksplodirao jedan auto u kojem su se nalazile 3 odrasle osobe i jedna djevojcica od 4 g. Odrasle osobe su poginule na licu mjesta , dok je djevojcica nazalost preminula u toku noci u bolnici.. Ovo pisem iz razloga da u vasem textu ne vidim nista ispravno osim da je bila eksplozija auta u Svedskoj.. I dio grada se zove Torslanda , i daleko je od centra grada minimalno 17 km.

ODGOVORITE