Vučić: Srbija je najvažnija, za nju moramo da se borimo

- Predsednik Srbije i član SNS  Aleksandar Vučić izjavio je danas na mitingu izborne liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" da u narednih bar 10 dana neće učestvovati u predizbornoj kampanji, jer nam predstoji velika i važna bitka za Srbiju.

Srbija 10.05.2024 | 19:00
Vučić: Srbija je najvažnija, za nju moramo da se borimo

"Ova je, valjda, prvi skup koji smo ovako zajedno organizovali. I ja sad, neko vreme, neću se pojavljivati na ovim skupovima, a hteo sam da dođem na ovaj u Lazarevcu da bih rekao koliko je važno da budemo zajedno, koliko je važno da nastavimo borbu, koliko je važno da radimo i u buduće za dobrobit svih naših građana", rekao je Vučić.

Dodao je da neće neće moći da učestvuje dobrim delom u kampanji.

"Makar u narednih 10 dana, zato što je pred nama velika i važna bitka za Srbiju, za naše vitalne interese, od kojih nećemo da odustanemo. I kada su krenuli sa velikim pritiscima, sa tim da Kosovo mora da bude u članstvu Saveta Evrope, bez obzira što Priština nijednu od svojih obaveza nije ispunila, kada su krenuli sa inicijativama da ceo naš narod nazovu genocidnim, a pri tome obmanjujući nas svakodnevno i govoreći kako nije to cilj, i kako upravo mi ne govorimo istinu, a onda samo dan kasnije kažu da -   naš cilj je ratna odšteta, naš cilj je podnošenje novih tužbi i revizije tužbi protiv Srbije, ne bi li naneli što je moguće veću štetu našoj zemlji", rekao je Vučić.

U tim uslovima, naš posao je da se borimo za našu zemlju, i ne ljutite se što nam je Srbija važnija od svega drugog, i što za Srbiju moramo da se borimo, i što moramo da se posvetimo problemima koje Srbija ima, poručio je Vučić.

Kako je rekao, narednih dana kada bude razgovarao i sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, a ti razgovori, dodao je, neće biti laki, kao i sa ukrajinskim i ruskim i svim drugim zvaničnicima gde nema lakih razgovora, građani treba da znaju da će uvek i u svakom trenutku da da sve za našu Srbiju.

"Ma kako to zvučalo nekome, našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svetu, jer  ništa nije veće, ništa važnije na svetu od Srbije", istakao je Vučić.

(Tanjug) Foto: Tanjug

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

DO

10.05.2024 19:33

Stalno izmišlja nekakve borbe, pa zivot prodje komplikujuci, kako znam uvek nesto stresira narod

ODGOVORITE
Name

Saopstenje

11.05.2024 10:01

Sledece dve nedelje su najteze

Name

Bravo.

10.05.2024 20:35

Bravo gos Vucicu i treba da se boris za Srbiju. Dali vas je to netko napao nedaj boze? Zvuci ko da ste u ratu ili samo zajebas narod. Bolje bi ti bilo da pravis te letece taxije kao sto si obeco do 2027 nego da ides u NYC bez veze. Sparaj novu covjece

ODGOVORITE
Name

Dejo

11.05.2024 07:05

Je li zaista moguće da mi imamo ovako mnogo neobrazovanog i zaglupljenog naroda da veruje u ove floskule i nebuloze??? Na šta smo mi intelektualno kao narod spali...

ODGOVORITE
Name

Idi bre bolan

12.05.2024 07:48

Neka radi šta 'oće, samo neka RS-u ne meće u svoje talove.

ODGOVORITE