Mari prijeti Noletu: Trava je MOJ dom!

Novak Đoković je pobedio Endija Mareja u polufinalu Rolan Garosa, ali mnogi veruju da je samo pitanje trenutka kada će ponovo ukrstiti rekete.

Tenis 10.06.2015 | 15:40
Mari prijeti Noletu: Trava je MOJ dom!

Ko zna, možda to bude baš na Vimbldonu, jer je reč o poslednja dva šampiona na čuvenoj londonskoj travi. Marej je po odlasku iz Pariza već započeo pripreme za treći grend slem i kaže da planira da vrati ono što je izgubio prošle sezone.

Podsećanja radi titulu brani Đoković, a Marej je pobedio Novaka u onom finalu 2013. kada je prekinuo niz od 77 godina kako turnir nije osvojio britanski teniser.

“Sa Novakom sam dva puta igrao ove godine i oba puta je bilo tesno. U Australiji je bilo 7:6, 6:7 i imao sam brejk u trećem setu. U Parizu je trebalo da bolje počnem meč, ali sve u svemu, ne mislim da sam daleko iza njega”, smatra Marej.

On je svestan da je Đoković u odličnoj formi ove sezone, ali optimizam gradi na tome da je jedina dva duela na travi sa brojem jedan, dobio!

“Novaku najviše prija podloga u Australiji, voli uslove tamo. I na šljaci je tokom godina bio bolji od mene. Ali na travi smo igrali par puta i mislim da sam bio veoma dobar. US open i Vimbldon, to su turniri gde najviše volim da igram, tako da se nadam da ću smanjiti zaostatak za njim”, zapretio je teniser iz Danblejna u Škotskoj.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dr Dabic

10.06.2015 14:13

eeee da je Babi bila bi Deda JEDAN JE NOLE

ODGOVORITE